milica todorovic slavlje

Milica Todorović otimala mikrofon Radi i Milici zbog bakšiša!

Kada je videla kako pljušte evri posle svake pesme koju Rada i Milica otpevaju, Todorovićeva je poletela na podijum i počela da im otima mikrofon.

Kod Milice Todorović nema kolegijalnosti kada je bakšiš u pitanju, tvrde gosti koji su se veselili na krštenju jednog biznismena. Na ovom gala veselju pevalo je pola estrade koja je kićena evrima, ali je Milica očigledno želela da zaradi koji dinar više, pa se utrpavala između koleginica Milice Pavlović i Rade Manojlović.

– Na proslavi su angažovali mnogobrojni pevači, a sjajnu atmosferu napravile su Rada Manojlović i Milica Pavlović, a gotovo za svaku pesmu kićene su velikim bakšišom. Kada je videla kako pljušte evri posle svake pesme koju Rada i Milica otpevaju, Todorovićeva je poletela na podijum i počela da im otima mikrofon – govori izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje da se ona sve vreme trudila da bude u prvom planu.

Milica Pavlovic

– Doslovce je insistirala da svaku naručenu pesmu ona otpeva, pod izgovorom da olakša Radi, koja ima problema sa grlom. Sve vreme se trudila da bude u prvom planu kod ljudi koji su naručivali pesme i kitili pevače – završava priču izvor koji je prisustvovao ovom krštenju, a na kom je pevao i Darko Lazić.

Čitaj još  Lepa Brena prodrmala Novi Bečej! (VIDEO)

Kako dalje izvor navodi, bez obzira što se nametala ljudima, najveći bakšiš dobila je Milica Pavlović, koja je atmosferu dovela do usijanja.

izvor: Alo

Leave a Reply