Milica Todorović: Mica više nije ‘mala Mica’!

Doskorašnja tinejdžerka Milica Todorović izrasla je u pevačicu koja se smelo poigrava svojim seksepilom, a njenoj zrelosti doprinosi i zajednički život sa dečkom Radetom Kovačevićem.

Milica Todorovic

Mlada pevačica Milica Todorović (22) vraća se na scenu sa novim, provokativnijim imidžom, a sve u svrhu promocije nove pesme “Nema nazad”. U poslednje vreme na svim poljima njen život je veoma intezivan, a razlog tome nije samo novi album, već i činjenica da na Novom Beogradu uskoro otpočinje zajednički život sa svojim dečkom, kompozitorom, aranžerom i muzičkim producentom Radetom Kovačevićem (30), kao i to što se polako priprema za putovanje u Rusiju.

– Prvog avgusta putujemo za Rusiju, tačnije za Krasnodar gde ćemo sa operom Dom za vešanje nastupiti na Kubano festivalu i to će nam biti ulazna karta za dalju turneju po ovoj zemlji. Veoma se radujem radu sa tom ekipom i zahvalna sam Emiru Kusturici jer je uneo potpuno novu dimenziju u moju karijeru. Hvala mu što je izdvojio Stevana Anđelkovića i mene i dokazao da nije opravdano nazivati šundom i kičem sve što dolazi iz Grand produkcije – kaže mlada pevačica koja uveliko planira da se preseli kod svog dečka.

– Rade je pravi muškarac za mene, kraj njega se osećam sjajno. Ipak, kada je reč o zajedničkom životu sa dečkom na to ne gledam kao na neki veliki korak. Za sad još ne planiramo ništa krupno poput venčanja i super nam ide ovako. Uostalom, stan ćemo deliti sa Radetovim bratom, pevačem Sašom Kovačevićem, i njegovom devojkom pa verujem da će naša svakodnevica biti vesela – otkriva Milica kojoj se život u poslednjih nekoliko godina promenio iz korena, a dugogodišnja emotivna stabilnost doprinela je njenoj odvažnosti i samostalnosti.

Milica Todorovic

– Mica više nije mala Mica. To znači kako sam sazrela, nemam više petnaest, šesnaest godina i mogu da se poigravam stajlingom i svojim seksepilom – govori Milica o čijem se izgledu u poslednje vreme dosta pričalo, a naglašavalo se čak i to kako je zbog provokativnih scena sa drugim muškarcem u svom novom spotu za numeru koju je napisala Aleksandra Milutinović imala problema sa svojim izabranikom.

Čitaj još  Halid Bešlić doneo neverovatnu odluku

– Maneken se zove Dejan Stamenković i odlično smo sarađivali. U novinama je objavljen tekst u kojem se tvrdi kako je moj momak na snimanju bio izuzetno ljubomoran što je velika glupost i primitivizam. Važno mi je da sve što radim bude sa ukusom i da nema vulgarnosti koja je sve prisutnija kod mnogih žena na javnoj sceni – otkriva Todorovićeva kojoj prijaju komplimenti na račun njenog fizičkog izgleda.

– Imponuje mi što me paparaci jure na plaži jer me novinari obično u tekstovima nahvale kako sam zgodna, da imam dobru pozadinu, lepe noge… Sigurno je da na plaži neću ići zakopčana i ne pada mi na pamet da se dok uživam u morskim talasima krijem od bilo koga – zaključuje Milica.

izvor: Story

Leave a Reply