milica todorovic i milos paunovic

Milica Todorović kupuje stan da bi živela sa dečkom!

Pevačica je poslednjih nekoliko godina delila podstanarski krov sa sestrom i zetom i njihovim detetom.

Milica Todorović odlučila je da konačno kaže zbogom podstanarskom životu i da se sa dečkom Milošem Paunovićem skrasi pod svojim krovom.

Kako dnevni list saznaje, pevačica je već krenula u potragu za idealnom nekretninom koju planira da kupi. Po svemu sudeći, ona će u novom stanu živeti sa svojim izabranikom, koji se nedavno razveo od Andree Demirović, s kojom ima devetomesečnog sina. Budući da je želela da bude izolovana od gradske vreve, Milica je odlučila da njen dom bude na Novom Beogradu.

– Milica je srećna što će uskoro trajno biti rešeno njeno stambeno pitanje. Njoj je najvažnije da joj dom bude komforan i da ceo prostor odiše glamurom. Ona je već razgledala stanove, a kako zbog nastupa nema vremena da traži sama, angažovaće agenciju za nekretnine da joj pomogne u odabiru – otkriva izvor.

milica i milos

Pozvali smo i Todorovićevu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Poslednjih godina živim sa rođenom sestrom i zetom, ali uskoro ćemo da se rastanemo jer nam je istekao ugovor za stan. Trebalo bi da kupim nekretninu i već sam razgledala neke. Volela bih da se skućim na Novom Beogradu jer su u tom delu prestonice ulice široke, mnogo je mirnije, a ima dovoljno mesta i za parkiranje. Bogu hvala, radim punom parom i ako se nešto ne izjalovi, skućiću se i ja – rekla nam je Milica, koja je posebno bila tajanstvena kada smo je pitali da li će u novom domu živeti sa svojim izabranikom.

Čitaj još  Sve je spremno za novi veliki festival u Beogradu

– Neću vam sigurno pričati o tome. Zar vam nije dovoljno to što ste pisali o nama? Moram i ja malo da imam svoj mir – kroz osmeh je rekla pevačica.

izvor: Aleksandar Jovanović

2 comments

Leave a Reply