milica pavlovic sa pocepanim carapama

Milica Pavlović uhvaćena sa pocepanim čarapama!

Atraktivna pevačica je pobesnela kad joj je paparaco uslikao međunožje.

Milica Pavlović je prošle nedelje pravila posebnu koreografiju na snimaju emisije „Grand parada“, zbog koje posle umalo nije zaplakala.

Pevačica je izvela nekoliko svojih pesama, pa je za te potrebe na scenu izbacila ogromnu staru mašinu po kojoj je skakala i slučajno pocepala hulahopke. Tokom igre nije osetila da ih je zakačila, a kada je sišla s bine, osetila je da nešto nije u redu. Ona je zamolila svoje igrače i saradnike da je opkole kako bi proverila da li joj je sve u redu sa čarapama i haljinom, međutim, imala je šta da vidi. Pavlovićeva je zadigla suknju, nakon čega joj je paparaco uslikao procep između nogu, kroz koji su se providele njene bele gaćice.

milica pavlovic pocepana

Kada je ugledala blic foto-aparata, pevačica je prebledela, pa je počela da viče i histeriše da se fotografije smesta obrišu. Milica je nakon toga samo obukla jaknu i u tim hulahopkama produžila na drugo snimanje jer nije imala vremena za presvlačenje. Inače, pevačica ovih dana priprema iznenađenje za svoju publiku, a uz to i još provokativnije koreografije.

Čitaj još  Šaban Šaulić veoma zabrinut za unuka!

izvor: Kurir

Leave a Reply