Milica Pavlović ugradila silikone?! (VIDEO)

Mlada pevačica Milica Pavlović privukla je veliku pažnju pre nekoliko večeri kada je lumpovala na nastupu kolege Milana Mitrovića u kafani „Stara pesma“. Razlog za to je bio njen provokativan izgled. a najviše pogleda privukle su njene grudi.

Milica i Darko Lazic

Brzo nakon objavljivanja fotografija, i fanovi pevačice na društvenim mrežama krenuli su da joj postavljaju pitanje da li je ugradila silikone jer je njeno poprsje te večeri delovalo bujnije nego inače.

Da bismo dobili i komentar iz prve ruke, pozvali smo Milicu da nam otkrije da li je u proteklom periodu posećivala estetskog hirurga.

– To su samo mali ženski trikovi. Za sada mi silikoni još nisu potrebni! – prokomentarisala je Pavlovićeva.

Milica na pocetku

Uporedili smo sadašnje poprsje sa nekim Miličinim izdanjima od ranije gde su takođe grudi istaknute.

Jedna fotografija je sa početka njene karijere kada se takmičila u „Zvezdama Granda“. Kako možemo videti i ovde se Milica služila trikovima, dok nam je mnogo jasnija situacija na ovoj drugoj gde je pevačica samo u kupaćem kostimu.

Čitaj još  Nikolijina ispovest: S razlogom smo Relja i ja krili našu vezu!

Milica Pavlovic u kupacem

Poslednji nastup Pavlovićeve u nekoj od emisija bio je onaj od pre nekoliko dana u emisiji „Grand šou“ kada je promovisala svoju novu pesmu „Alibi“, pa i ovde možete da uporedite da li se nešto promenilo.

izvor: Puls

Leave a Reply