milica pavlovic seksi

Milica Pavlović snimila spot za novu pesmu!

Nedavno je održan i veliki kasting na kojem je Milica sa svojim saradnicima odabrala manekenke koje će se pojaviti u spotu, a sudeći po onome što se priča, ovo će biti njen najseksepilniji spot.

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica u našoj zemlji, Milica Pavlović, nedavno je dobila titulu najveće tinejdžerske zvezde, čemu je znatno doprineo njen album prvenac “Govor tela”, koji je bez ikakve najave objavila na leto prethodne godine.

No, iako su pesme sa pomenutog albuma još uvek aktuelne, Milica ne staje da radi i ulaže u svoju karijeru, pa će publika koja je voli i prati već za dva dana imati prilike da vidi spot za njenu novu pesmu “Selfi”.

Reč je o numeri koju su za Pavlovićevu uradili Nemanja Antonić i Divna Vasić, a kako bi publika imala potpun ugođaj, pevačica je pod rediteljskom palicom Aleksandra Kerekeša Kekija snimila visokobudžetni spot.

Nedavno je održan i veliki kasting na kojem je Milica sa svojim saradnicima odabrala manekenke koje će se pojaviti u spotu, a sudeći po onome što se priča, ovo će biti njen najseksepilniji spot do sada, dok je pesma znatno drugačija od onoga na šta je publika navikla kada je ova atraktivna brineta u pitanju.

– Poslednjih nekoliko meseci sam vredno zajedno sa svojim timom radila na pesmi i spotu, ali sam do pre nekoliko nedelja sve držala u tajnosti, jer verujem u to da dela uvek govore više od reči. Pesma “Selfie” se znatno razlikuje od svega što sam do sada radila, bendovska je i zaista smo se potrudili da napravimo kombinaciju muzike i video momenata, koji će me predstaviti u malo drugačijem svetlu. Iskreno, svaki put kad radim nešto novo, jedva čekam da čujem sud i komentare publike, pa sam veoma uzbuđena i s velikim nestrpljenjem očekujem premijeru spota – rekla je Milica.

Čitaj još  Andreana Čekić: Oduševljena publikom, razočarana uslugom! (FOTO)

Premijera spota za pesmu “Selfie” zakazana je za utorak u premijernoj sezoni emisije “Grand Show”.

izvor: Opera

3 comments

Leave a Reply