Milica Pavlović se razbila od medovače!

Pavlovićeva, atraktivna zvezda „Granda“, skakala do jutra u prestoničkoj kafani.

Pijana Milica Pavlovic

Mlada zvezda „Granda“, atraktivna Milica Pavlović izašla je u provod, i to na nastup Milana Mitrovića u poznatoj prestoničkoj kafani „Stara pesma“. Pevačica je s nekoliko kolega u lokal stigla pola sata pre ponoći i odmah „udarila“ po crnom vinu, ali i medovači. Kako je veče odmicalo, tako je i Milica bila sve opuštenija. I pripitija.

Atmosfera u kafani je u jednom momentu dostigla tačku usijanja, a lepa pevačica zaigrala je na stolici, mameći uzdahe muškaraca. Njihovi pogledi bili su uprti prema Miličinom poprsju, koje je prekrivao samo grudnjak, budući da je bluza bila potpuno prozirna.

Pijana Milica Pavlovic

– Igrala je, pevala, a mogli su se čuti i komentari da je popila koju više. Ona se na to nije obazirala – kaže izvor iz kafane.

Isti utisak verovatno ima i Darko Lazić, budući da je s Milicom sedeo za istim stolom, a pevačicu su najviše „pogodile“ upravo Darkove pesme, koje je on izveo kao gost večeri. Veselo društvo u kafani je uživalo do jutra, a uz pevače, mahom zvezde „Granda“, do svanuća su ostali i gosti kafane.

Čitaj još  Crvena jabuka zapalila beogradski klub (FOTO)

Milica Pavlovic u kafani

izvor: Kurir

Leave a Reply