Milica Pavlović omiljena na estradi!

Iako na estradi vladaju sujeta i ljubomora, to nije slučaj kada je ona u pitanju pa je dobila veliku podršku od svojih kolega.

MIlica Pavlovic

Iako je često pravilo da na estradi nema prijateljstva i da uglavnom vladaju ljubomora i sujeta, kada je mlada, popularna i atraktivna pevačica Milica Pavlović u pitanju to nije slučaj. Ona je očigledno omiljena među kolegama, koji umesto da joj po nepisanom pravilu zavide, maksimalno podržavaju njen uspeh i poslovne poteze.

Album prvenac “Govor tela” je potpuno neočekivano ugledao svetlost dana i iznenadio domaću javnost, ali i pevačicine kolege koje su joj čestitale na velikom uspehu, ali i dale joj maksimalnu podršku.

– “Govor tela” i u našem domu. Najveće bravo za velikog radnika i showbizz maga Milicu Pavlović! Prvenac posle samo dve godine karijere, 9 pesama, 7 spotova… nebo je granica – napisala je Ana Sević na svom Facebook proflu i to samo dan nakon što je album ugledao svetlost dana, dok je Milan Mitrović poručio da je svima zadala domaći zadatak.

– Evo, javno da ti čestitam što si nam svima zadala domaci zadatak… – iskreno je napisao Mitrović.

Aleksandra Bursać je istakla da “Govor tela” nosi sa sobom gde god da krene, pa ga tako ne vadi iz plejera ni na moru, dok je Filip Mitrović istakao da je Milica ogroman profesionalac i da joj čestita na svemu.

Čitaj još  Vesna Rivas postala vidovnjak!

Milici su javnu podršku pružile i glumica Dragana Mićalović koja je istakla da bi sa njom išla i na kraj sveta, ali i koleginica Jadranka Barjaktarović koja je pohvalila pesme, kao i Milan Dinčić Dinča.

Nema šta, Milica je baš omiljena! No, mora da je to i zaslužila svojim ponašanjem, trudom i radom.

izvor: Opera

Facebook komentari

Leave a Reply