milica pavlovic plava

Milica Pavlović ne može da preboli smrt Slađe Guduraš!

Postoje oni koji su se očigledno obradovali celoj ovoj situaciji, jer nisu verovali da će Milicu ikada videti slomljenu.

Iako izgleda kao neko ko je nesalomiv, Milica Pavlović je veoma emotivna osoba. To najbolje pokazuje njeno ponašanje i stanje u poslednjih par dana, od kako je nestala starleta i pevačica Slađana Guduraš, sa kojom je poznata pevačica bila u prijateljskim odnosima.

milica pavlovic instagram

Od kako su juče javili da je starleta nađena mrtva, Miličini prijatelji tvrde da se ona povukla u samoću, kako bi odbolovala gubitak prijateljice. Kažu kako ne želi nikog ni da vidi, ni da čuje i da je mnogo tužna.

Ipak, postoje oni koji su se očigledno obradovali celoj ovoj situaciji, jer nisu verovali da će Milicu ikada videti slomljenu. Ovu tvrdnju najbolje opisuje njena reakcija na Tviteru koji je objavila i na instagram profilu.

– Nikada me niste videli ovako slomljenu! Dušmani, jedva ste čekali da me vidite ovakvu? Evo! Naslađujte se tuđoj nesreći! Otišla je moja draga“!?

A samo dan ranije, kada je objavljena vest da je pevačica poginula, Milica je napisala na Instagramu poruku uz sliku njihovog poslednjeg dopisivanja:

– Srećo moja, svaki dan mi je tužan bez tebe, puno mi nedostaješ. Nema više moje Slađe da mi napiše poruku “Ludačo volim te”… Nije mogao dan proći a da mi ti ne napišesš “Volim te”. Sutra tu poruku neću dobiti! Ko će mi sad to pisati? Kooooo???? (11.08.1987 – 16.12.2014)
VOLIM TEE!!!

Čitaj još  Mina Kostić priznala da je bila žrtva nasilja

Milica i sladja dopisivanje

Nadamo se da će Milica biti dobro, iako će verovatno celog života nositi ranu na duši, zbog iznenadnog gubitka prijateljice.

izvor: Svet

Više o Slađinoj smrti OVDE

2 comments

Leave a Reply