milica pavlovic

Milica Pavlović konačno uhvaćena s dečkom! (FOTO)

Mladić je s pevačicom u sitne sate otišao u njen stan, dugo se zadržao i napustio zgradu sam.

Milica Pavlović napokon je uhvaćena s dečkom iako uporno pokušava da sakrije svoju intimu.

Milica Pavlovic sa deckom

Ekipa „Paparaco lova“ pratila je zvezdu „Granda“ i snimila ju je kako se sa jednim muškarcem u večernjim satima približava ulazu zgrade u kojoj živi. Sve vreme Milica je držala momka pod ruku, dok se on skrivao ispod kapuljače dukserice. S obzirom na to da se već bilo smračilo, na snimku se ne može dobro videti da li je mladić neko poznat ili pak uopšte nema nikakve veze s javnim životom.

U svakom slučaju, u sitne sate dečko je s pevačicom ušao u njen stan i tek nakon nekoliko časova, koliko se zadržao unutra, napustio je zgradu sam, a paparaci su ga sve vreme čekali ispred.

Čitaj još  Mina Kostić i Sinan Sakić snimaju duet!

Decko milice pavlovic

O Milici inače kruže priče da se viđa sa oženjenim muškarcem, ali i da voli žene. Možda su to sve samo smišljene fore da se zavara trag s prave adrese.

Pozvali smo pevačicu da je pitamo ko je muškarac s kojim je snimljena.

– Ako se drugovi nazivaju momcima, onda ih ja imam nekoliko i velika sam zavodnica. Kada sam videla najavu za emisiju, pomislila sam da sam neki deo života prespavala jer ni sama nisam znala da imam novog partnera. Šalu na stranu, i dalje nemam dečka, to je samo moj prijatelj Nikola Bokun. Nadam se da mi nije zabranjeno da mi društvo dođe u stan – rekla je Milica.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply