Milić Vukašinović postaje tata u 63. godini!

“Su je uspela ponovo da zatrudni. Potrudiću se da joj ne priređujem nikakve stresove i da se u martu, ako bog da, rodi zdrav izdanak naše ljubavi. Voleo bih da na svet dođe 9. marta, na moj rođendan”, rekao je roker.

Milic i Su

Milić Vukašinović postaće otac u 63. godini. Kako prenosi dnevni list, roker je nedavno saznao da je njegova žena Suzana trudna i da prinova stiže u martu. Njihovoj sreći nema kraja, naročito što im je jedna doktorka, kad je utvrdila trudnoću, rekla da plod neće opstati.

– Su je uspela ponovo da zatrudni. Da ćemo dobiti bebu, saznali smo pošto smo se vratili s mora. Suzana je uradila test, a potom je to potvrdio i lekarski pregled. Međutim, sedam dana kasnije nestručna doktorka nam je rekla da je plod prestao da se razvija i da će sam da ode. Bili smo šokirani i nismo se pomirili s tim. Otišli smo kod najboljeg ginekologa Zorana Lončara i on nam je rekao da je plod sasvim u redu. Su je čula otkucaje bebinog srca. Potrudiću se da joj ne priređujem nikakve stresove i da se u martu, ako bog da, rodi zdrav izdanak naše ljubavi. Voleo bih da na svet dođe 9. marta, na moj rođendan – rekao je Milić.

Čitaj još  Farma: Pazarci razočarani Semirovim ponašanjem! (VIDEO)

Da podsetimo, Vukašinovićeva supruga je izgubila bebu u aprilu, dok je roker učestvovao u rijalitiju “Veliki Brat“.

izvor: Kurir, Telegraf

One comment

  1. nikada nikome lose nisam ucinila…molim boga da i ja imam swoju bebu u braku sam ali dece jos uwek nemam……to mi je zelja i od nje weca ne postoji….njima zelim swe naj lepse i molim boga da se i meni desi to cudo……

Leave a Reply