milutin radosavljevic mili posle rijalitija

Mili ponovo pričao o vezi sa Mirelom

Nesrećna priča između Milija i Mirele danima je punila medije. Šta je na kraju istina, ostaje misterija, jer dve strane tvrde suprotno.

U večerašnjoj emisiji posvećenoj nedavno završenom rijalitiju, gosti su bili šarmantni Nikola i Mili.

Oni su se sreli nakon izlaska iz vile, i sada je Lakić rekao Miliju nešto što je odavno hteo. Lakić smatra da su ga svi upozoravali da će se situacija sa Mirelom završiti loše:

– Bio sam u pravu što se tiče Mirele da mu ne treba takva osoba. Iako se predao ceo i dao celog sebe, drago mi je da je konačno to sam shvatio.

Mili je ipak imao opravdanje za svoje postupke:

– Sedam godina nisam bio zaljubljen. Ne bih da je pljujem, to nisu moji maniri. Uvek ću da ostanem prijatelj. Mi se ne razumemo, i ona ne može za 10 sati da ukapira Beograd – objasnio je Mili.

Nesrećna priča između Milija i Mirele danima je punila medije. Šta je na kraju istina, ostaje misterija, jer dve strane tvrde suprotno.




Pričalo se da Mirela samo iskorišćava Milija i da je sa njim samo zbog novca. Uprkos svemu što se odigralo, Mili tvrdi da to nije istina:

Čitaj još  Parovi: Starleta plakala pred učesnicima zbog priznanja!

– Narod uporno priča da je ona tražila pare. Ja neću da lažem, to nije istina. Ona nije ništa zahtevala od mene, nije bila bahata. Bila je skromna, nije htela čak ni poklon – rekao je on.

Mili je još naglasio da ne želi da greši dušu tvrdeći suprotno.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply