Milena Vukosavljević snimila album i duet sa Ljubom Lukićem

Muzicko – izdavacka kuca ‘BN music’ ovih dana intenzivno promoviše svoja nova izdanja, medju kojima i album prvenac Milene Vukosavljević.

Milena Vukosavljevic

Estradna umetnica koja preko dvadeset godina živi i radi u Švajcarskoj, izdala je svoj album prvenac pod nazivom “Jaka žena može sve”. Milena je dobro poznata publici u Bosni i Hercegovini, rado vidjena gošća na mnogim proslavama u regionu, te je logičan izbor bio ‘BN music’ – kao izdavač albuma prvenca.

Da je reč o kvalitetnom albumu govori i duetska pesma sa legendarnim pevačem narodne muzike Ljubom Lukićem. U pitanju je numera “Jos osećam dodir tvoj”, emotivna, ljubavna pesma, koja će nas podsetiti na lepu narodnu muziku i sasvim sigurno probuditi mnogo emocija. Autori ovu numere su Milovan Lukić, koji je uradio melodiju i aranžman, i Zvonimir Nedeljković koji je napisao tekst.

Ljuba Lukić ističe da je Milena njegova draga prijateljica, da joj pruža na ovaj način veliku podršku, ali i da mu se pesma jako dopala i da se nada da će naići na dobru reakciju kod publike.

Ljuba Lukic i Milena Vukosavljevic

– Kada sam razmišljala sa kim bih snimila duet, moj prijatelj Ljuba Lukić, bio je pravi izbor. Želeli smo da sve ljubitelje narodne muzike setimo na neko lepo muzičko vreme, da uz kvalitetnu emociju, tekst i melodiju, pronadjemo put do srca slušalaca. Album se simbolicno zove “Jaka žena može sve” po istoimenoj pesmi, kojom sam želela da svakoj ženi poručim da se bori kroz život, za ljubav, za ciljeve, za svoje želje – rekla je Milena.

Čitaj još  Emina Jahović besplatno na novogodišnjem koncertu u Beogradu!

Album “Jaka žena može sve” već je u prodaji, a Mileni želimo da snagom žene pronadje svoje mesto na estradnoj sceni.

izvor: www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply