Milena Ćeranić prva videla venčanicu Nemanjine žene!

Mileni se svidela kreacija Tijane Todorović i ne sluteći da je to svadbena haljina za mladu njenog bivšeg.

MIlena Ceranic

Milena Ćeranić prva je videla venčanicu Jelena Filipović, supruge svog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića! Dakle, pre svih, pa čak i pre samih mladenaca.

– Ćeranićeva se u ateljeu svoje dugogodišnje stilistkinje, poznate beogradske dizajnerke Tijane Todorović baš zalepila za jednu haljinu koja joj se na prvi pogled odmah dopala. Pevačica je istog momenta zatražila da se i njoj sašije ista takva, a stilistkinja joj se nasmešila rekavši: „E, da znaš čija je, ne bi tako govorila!“ Milena ju je zatim znatiželjno i ispitivački pogledala, a Tijana joj je onda otkrila da je to venčanica za Nemanjinu izabranicu – otkriva izvor blizak pevačici.

Nemanja i Jelena

Nesuđena mlada

S obzirom na to da je Tijana dugo stilizovala i Nemanju, ne čudi što je ona kreirala i venčanicu za njegovu mladu. Sumnjamo da je Ćeranićevu pogodilo kad je shvatila da joj se dopala venčanica Nemanjine suđene žene, pre će biti da ju je uhvatio žal za tim što je ona i dalje nesuđena mlada.

Čitaj još  Seka Aleksić ipak neće igrati u domaćem filmu!

Njoj se svidela Tijanina kreacija, mada već izvesno vreme Milena sve češće ukazuje na to da priželjkuje da i sebe vidi u venčanici. Ne pored Nemanje. Već pored svog Dašića!

izvor: Kurir

Leave a Reply