milena ceranic

Milena Ćeranić ostavila Dašića jer je prevario sa Sorajom!

Pevačica je okončala troipogodišnju „zabranjenu vezu“ sa sportistom, koji ima nevenčanu suprugu i dete, jer nije mogla da mu oprosti navodnu prevaru sa starletom.

Kap koja je prelila čašu bilo je to što košarkaš posle jedne utakmice u Beogradu nije otišao kod pevačice, koja ga je čekala u stanu, već kod starlete u noćni klub.

– Njihova dugogodišnja veza raspala se kada je Milena shvatila da je Vladimir vara sa Sorajom. Naime, pevačica ga je bodrila sa tribina, a posle utakmice dogovorili su da provedu noć u njenom stanu, jer je on ujutru morao da se vrati u Podgoricu. Međutim, Vladimir je iznenada promenio plan – kaže naš izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Vladimir čuo da je Soraja u jednom noćnom klubu, pa je sa saigračima otišao tamo.

– U klubu je tražio da njegov separe bude pored Sorajinog. Celo veče proveo je sa starletom, dok ga je Milena čekala u stanu u Novom Beogradu. Kad je shvatila da neće doći, insistirala je da se sutradan vide. Ali, Dašić je to odbio. Iako su ranije često svađali, ali i brzo mirili, Milena je rešila da definitivno okonča vezu s njim – zaključuje izvor.

soraja selfi

Kako saznajemo, Vladimir je otkazao rentiranje stana u Podgorici u kojem su se viđali i u koji je Milena trebalo da se preseli kako bi bila bliža njemu.

Čitaj još  Seka Aleksić se opet ugojila?! (FOTO)

Tim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od aktera ovog ljubavnog trougla. Milena i Vladimir nisu odgovarali na naše pozive, što i nije čudno s obzirom na to da nikad javnosti nisu priznali vezu.

S druge strane, Soraja je pokušala da i u ovoj priči bude nevinašce.

– Ne znam ko mi smešta te priče. Vladimir i ja se ne poznajemo. Kome je palo na pamet da nas dvoje poveže kad nemamo nikakvih dodirnih tačaka – rekla je starleta, koja inače nikada nije priznala vezu ni sa jednim muškarcem, mada su je dovodili u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, a najčešće sa fudbalerima.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply