milena ceranic 2014

Milena Ćeranić izbacila bivšeg dečka sa bine!

“Stajao sam sa Željkom Šašićem na sceni. Ona se pojavila besna, zabola me u stomak i rekla mi da siđem sa bine, što mi je u momentu bilo smešno”, rekao je Miloš.

Milena Ćeranić je na snimanju navodno udarila svog bivšeg dečka, Miloša Radovanovića laktom uz stomak, uz naređenje da on, kao i njen bivši Nemanja Stevanović siđu sa bine.

milos radovanovic

Miloš koji se trenutno takmiči u “Pinkovim zvezdama” je potvrdio da došlo do konflikta sa Ćeranićevom, ali kaže da uprkos svemu ne želi da vređa pevačicu iako bi mogao.

– Nije stvarno moj nivo to da komentarišem jer sam ja suviše dobar pevač i lik da bih to radio. Nemam potrebu da komentarišem glupave gestove. Ne znam što sam joj smetao na bini, jer ja sa njom nemam nikakav problem. Istina je da je ona moja bivša, i to je sve – kaže Miloš.

milena ceranic nastup

– Stajao sam sa Željkom Šašićem na sceni. Ona se pojavila besna, zabola me u stomak i rekla mi da siđem sa bine, što mi je u momentu bilo smešno. (smeh) Ma, od nje sam to i očekivao. To je klasika kod nje, ono najgore i nisko ponašanje. Sve se dogodilo za sekund, ona je to verovatno i namontirala, ali ništa tu nije strano. Nije mi se ni izvinila. Nije ona takav lik. Zvala me je i Slađa iz Alegra, nije mogla da veruje šta se desilo – objašnjava Radovanović, uz komentar da nije upućen u to da je Milena u vezi sa Vladimirom Dašićem, zbog kog je, kako smo uspeli da saznamo, i došlo do cele frke.

Čitaj još  Nataša Bekvalac: Rastužuje me priča o Vladi!

izvor: Svet

One comment

Leave a Reply