Milena Ćeranić bankrotirala?!

Milena Ćeranić je samo jedan od dokaza da ekonomska kriza ne zaobilazi i javne ličnosti. Naime, ona je u nameri da sklopi dogovor za novu pesmu posetila “Aspirince”, a njihov rad je nameravala da plati procentom od nastupa, jer nema novac trenutno.

Milena Ceranic

Pevačica Milena Ćeranić je navodno nedavno posetila “Aspirince”, kako bi dogovorili saradnju za novu pesmu. Pošto trenutno nije imala novca zamolila ih je da im rad plati procentom od nastupa.

– Još od kada je otišla iz „Granda“ Milena je sama finasirala sve svoje poslovne poduhvate. Ona je navikla da odvaja novac za nove pesme i spotove, ali je trenutno zapala u malu finansijsku krizu. Pošto je prošao određeni period od kada je izdala poslednju pesmu, svesna je kako je vreme da publiku iznenadi nekom numerom. Ona je nedavno posetila „Aspirince“ da bi se dogovorili o saradnji za nove pesme. Na sve načine je pokušala da se dogovori da joj naprave pesmu koja će biti hit. Rekla im je da trenutno nema novca i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa – rekao je izvor blizak pevačici.

– Ona veruje da će zajedničkim snagama napraviti dobru pesmu i da će se publici veoma svideti, zato je i insistirala da sa njima sarađuje. Ubeđena je da će uz njihovu pomoć imati dobru pesmu i da će tako povećati broj svojih nastupa, što će joj doneti i više para – dodao je isti izvor.

Čitaj još  Dino Merlin kupuje nekretnine po Sarajevu!

Filip Miletić, jedan od članova “Aspirinaca” nije demantovao izjave.

– Milena je sada u našoj produkciji, kao i „Ministarke“. Mi radimo sa njom pesme i marketing. A što se tiče isplate, to ćemo videti, polako – rekao je on.

izvor: Alo

Leave a Reply