Mile Kitić i Marta Savić zajedno u Australiji

Iako su imali ugovorenih pet koncerata u Australiji, sve su prilike da će Mile Kitić, Mirko Gavrić i Marta Savić u zemlji kengura ostati sedmicu duže, kako bi izašli u susret svojim vernim fanovima i ponovili neke od koncerata.

Mile, Marta i Mirko

Do sada su Mile, Marta i Mirko nastupali pred publikom u Melburnu, Sidneju, Brizbejnu i Adelejdu, i svaki od koncerata bio je spektakularan. Od prvobitno planiranih ostalo je još da u nedelju (26.01) održe koncert u Pertu, a pre toga će reprizirati nastupe u Sidneju i Meburnu.

Slobodne dane između koncerata, popularni pevači koriste tako što obilaze stare prijatelje, a najviše vremena provode u obilasku turističkih atrakcija i u šoping centrima. Za razliku od onog Mileta kakvog ga je navikla publika u regionu i na nastupima u evropskim metropolama, popularni pevač je u Australiji sasvim drugi čovek. U komunikaciji sa pripadnicama lepšeg pola je ograničen, bolje rečeno služben, jer je pod prismotrom svoje ljepše polovine Marte Savić.

Mile, Marta i Mirko

Osim toga, na svim nastupima, Marta je dočekana burnim ovacijama publike, a na svakom koncertu oko nje su se grupisali mladići, koji su pratili svaki njen pokret i skandirali njeno ime. Verovatno zbog toga, Mile je shvatio da je najbolje da povuče ručnu i da čuva blago koje ima, pa mu nasrljtive obožavateljke više nisu interesantne.

Čitaj još  Vlado Georgiev radi na novom Breninom albumu?!

Mile Kitic i Mirko Gavric

izvor: VIPStars

Leave a Reply