milan topalovic topalko

Milan Topalović zbog ljubavnice ostao potpuno bez para!

Ušteđevinu koju je imao potrošio je na na hotel, u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što mu je unapred platio jedan stan u kojem Milan sada živi.

Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako izgleda imati pa nemati, baš kako peva u jednoj od svojih pesama.
Naime, pevač je potpuno bankrotirao otkako se rastao od svoje supruge Vesne. Pevač je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu izvori bliski pevaču.

– Otkako se iselio iz zajedničkog stana, Topalku je sve krenulo naopako. Ušteđevinu koju je imao potrošio je na na hotel, u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što mu je unapred platio jedan stan u kojem Milan sada živi. On sad prihvata svaku tezgu, ne beži od posla, ali ne radi ni on kao pre – rekao je dobro obavešten izvor i dodao da se po Topaloviću može videti da mu ne cvetaju baš ruže.

topalko sa zenom

– On je u poslednje vreme vrlo nervozan, ume da bude i neprijatan, ne ume da sakrije neraspoloženje. Nema para, sa ženom ne živi, sa ljubavnicom se često svađa. Kupio je pre nekoliko meseci automobil, ali će sada da ga prepiše na druga, a on će bukvalno da ga koristi kada mu je neophodan jer su kola na lizing, a on ne može da plaća i to. Vredan je čovek, verujem da će se se izvući iz svega ovoga, ali sada ga je baš sa svih strana snašlo ludilo, problemi – rekao je izvor.

Čitaj još  Milan Popović otkrio tajnu o Severini

Milan Topalko se nije javljao na telefon kako bi potvrdio ove informacije.

Podsećamo, Topalko je bio drugoplasirani u finalu Zvezde Granda i tada je dobio automobil koji vozi njegova žena, da bi potom ušao u rijaliti šou Farma gde je pobedio i dobio 100.000 evra. Tada je sa suprugom i ćerkom prešao u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album.

izvor: Alo

Leave a Reply