milan stankovic nova godina

Milan Stanković u Sloveniji prodao samo osam karata!

“Tačno je da smo Milanu otkazali nastup jer je prodao osam karata. Sa njegovim menadžerom smo se dogovorili da mu isplatimo pola honorara”, rekao je menadžer.

Milan Stanković doživeo je pravi fijasko u Sloveniji, gde su mu zbog slabog interesovanja publike otkazali nastup. Naime, pevač je pre desetak dana trebalo da nastupi u najvećoj diskoteci u Velenju, ali je prodao samo osam karata, zbog čega mu je vlasnik poručio da ne mora ni da dolazi.

milan stankovic u mostaru

– Milan je više od dve nedelje najavljivao nastup u toj diskoteci na svom Fejsbuk profilu. Pored toga, i na zvaničnoj stranici kluba su pozivali ljude da dođu na Milanov spektakl. Za sve to vreme prodao je samo osam ulaznica. Dan pred nastup pozvao ga je vlasnik diskoteke i saopštio mu da je bolje da otkažu gostovanje jer ne postoji interesovanje – govori dobro obavešteni izvor.

Kako saznajemo, menadžment kluba procenio je da će manju štetu klub pretrpeti ukoliko isplati Stankoviću pola honorara i otkaže nastup nego da mu isplati ceo, a da on peva za osam ljudi.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo vlasnika diskoteke.

– Tačno je da smo Milanu otkazali nastup jer je prodao osam karata. Sa njegovim menadžerom smo se dogovorili da mu isplatimo pola honorara, što smo i učinili. Više ga nismo zvali da gostuje niti je bilo reči o pomeranju datuma – rekao je Macja, vlasnik diskoteke.

Čitaj još  Nikad nije kasno: Merima Njegomir se tajno udala!

milan stankovic nastupi

Takođe smo kontaktirali i sa Stankovićem kako bismo čuli da li ga je pogodio ovaj neuspeh. On je pokušao da objasni zašto nije pevao.

– Trenutno radim u studiju i neću nastupati do novog albuma. Sneg i minus u Sloveniji su tog vikenda doveli i do lančanog sudara 50 automobila. Nije bilo bezbedno ni normalno održati nastup tada. Žao mi je što ne pišete o mom vrhunskom koncertu u Prijedoru ili bilo kom uspešnom nastupu – napisao je Milan u SMS-u, a na Fejsbuku uveliko najavljuje nastup 17. januara.

izvor: Alo

2 comments

Leave a Reply