milan stankovic i rada manojlovic

Milan Stanković i Rada Manojlović zajedno u emisiji!

Bivši par našao se zajedno na snimanju novogodišnjeg programa, a u pauzama su uživali u zajedničkom druženju.

Milana Stankovića i Radu Manojlović spojila je Nova godina i bivši par je ponovo zajedno.
Naime, pevač je na svom Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj su, pored nasmejane Rade Manojlović, Vesna Zmijanac i Ognjen Amidžić. Bivši par našao se zajedno na snimanju novogodišnjeg programa, a u pauzama su se zajedno družili.

– Ovako se odmaramo u pauzama između snimanja – napisao je Milan na društvenoj mreži.

milan i rada paparaco

Podsetimo, Rada i dve godine mlađi Milan upoznali su se tokom treće sezone “Zvezda Granda”, a nakon izvesnog perioda, kada su bili samo prijatelji, a počeli su da se zabavljaju u avgustu 2008. godine. Iako se pisalo da je njihova veza marketinški trik njih dvoje su 2009. poćeli da žive zajedno. Pričalo se i o njihovom venčanju. Do raskida i velike svađe između njih došlo je krajem 2012. i Stanković se iselio iz stana u kojem je živeo sa Radom. Pevačica je posle raskida sa Stankovićem u vezi sa Momirom Gajiće, košarkaškim trenerom koji živi i radi u Americi.

Čitaj još  Miligram napravio haos u Zagrebu i Beču!

Rada i Milan dugo nisu uopšte pričali niti sarađivali zajedno, kada je Obrenovac zadesila velika poplava odmah je pozvala bivšeg dečka da se raspita šta se dešava i da ponudi pomoć i sve vreme bila na vezi sa Milanom.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply