mia borisavljevic skijanje

Miji Borisavljević preselo skijanje, pevačica sve demantovala!

Mia je toliko bila uznemirena da nije bila u stanju da skija tog dana, već je otišla u hotel kako bi se koncentrisala na nastup koji je imala.

Mia Borisavljević srela se oči u oči sa bivšim dečkom Nikolom Minićem, protiv koga je pre mesec dana podnela krivičnu prijavu zbog šamaranja.
Do susreta pevačice i njenog bivšeg došlo je na ski-stazi na Kopaoniku.

– Mia je bila na skijama, a Nikola na bordu. Sreli su se na žičari i kada ga je videla, Mia je potpuno zanemela. Počela je da se trese i panično je uhvatila drugaricu za ruku. Kada ju je video, Nikola je samo okrenuo glavu na drugu stranu praveći se da je ne primećuje – rekao je izvor i dodaje da pevačica više nije bila u stanju da skija.

– Mia je toliko bila uznemirena da nije bila u stanju da skija tog dana, već je otišla u hotel kako bi se koncentrisala na nastup koji je imala te večeri u diskoteci na Kopaoniku – navodi izvor koji se u tom trenutku našao u blizini.

mia borisavljevic nastup

I Nikolu je susret sa Mijom uznemirio, pa je istog dana spakovao kofere i vratio se u Beograd, iako je bilo planirano da sa prijateljima ostane još tri dana. Drama zbog fatalnog susreta ni sutradan nije jenjavala.

– Pevačica je samo dan kasnije izašla sa njegovim prijateljima i svojim drugaricama u jedan kafić, ali je bila vidno utučena. Nakon nekoliko čašica, nije mogla da se kontroliše i počela je da plače. Gotovo svi prijatelji trudili su se da je uteše, ali da im to nije polazilo za rukom. Sutradan se Mia spakovala i vratila u Beograd – rekao je dobro obavešteni izvor.

Miju bivši dečko više puta tukao!

Mia Borisavljević je u nekoliko navrata dobijala batine od Nikole Minića. Kako se pisalo, 2011. godine je Nikola šamarao pevačicu naočigled prisutnih ispred jedne beogradske diskoteke, a krajem prošle godine Minić ju je istukao ispred zgrade u kojoj živi, što je ona prijavila policiji. Pevačica nije pokušala da sakrije da je bila žrtva nasilja, već je svojim primerom pokušala da ohrabri mnoge žene koje imaju sličan problem. “Neka moj primer posluži svim ženama koje se nađu u sličnoj nevolji, jer treba da stanu na put nasilju i nikada ne treba da ćute. Nadležni organi znaju da rade svoj posao i verujem da će tako biti i u mom slučaju. Ne bih pričala više o toj temi, jer ono što se desilo više nije moj problem, već osobe koja mi je to uradila”, izjavila je tada Borisavljevićeva.

Čitaj još  Sekin ujak: Umirem od raka, a Seka neće da me pogleda!

mia borisavljevic fejsbuk

Mia: Ni jedna reč nije istina!

Pevačica se danas oglasila na svom Fejsbuk profilu i ljutito demantovala sve sto je napisano povodom ovog događaja. Prenosimo vam Mijin komentar u celosti:

– Donekle može da mi bude jasno kada portali objave neku poluistinu, zbog npr. nedostatka informacija ili površnosti u svom poslu… (jer smo nažalost na to navikli), ali kada u tekstu od početka do kraja nema ni jedne istinite reči, onda je to ozbiljan kriminal. Hvala svim portalima koji su danas zloupotrebili moje ime i prezime!

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply