Mia Borisavljević se ne odvaja od Dženanovog mikrofona!

Dženan je poklonio Miji mikrofon u žutoj boji, od kojeg se nikad ne odvaja.

Mia Borisavljevic sa zutim mikrofonom

Mia Borisavljević dobila od Dženana Lončarevića mikrofon i to u žutoj boji. Iako ih ima nekoliko, ona baš ovaj nosi na sve nastupe, jer veruje da joj donosi sreću. Inače, poznato je da Lončarević ima mikrofone u svim bojama, pa je Mia poželela baš žuti.

– Dženan je ofarbao mikrofon, a ima ih u svim bojama. Rekla sam mu da mi se njegov dopada, i on mi je poklonio žuti. Samo na njemu pevam, jer mi je drag i donosi mi sreću – kaže Mia.

Nije ni čudo što se ona ne odvaja od poklona kad ima zakazane nastupe nekoliko meseci unapred. Da li je za to zaslužan mikrofon ili hitovi i dobra komunikacija s publikom, to zna samo pevačica.

Mia nije jedina koja ima poseban mikrofon. Zorica Brunclik peva u mikrofon od ciklama kristala, sličnom onima koje imaju Maraja Keri i Bijonse. Indira Radić je kupila, kako kaže, „oruđe za rad“, koje je platila 3.500 evra. Sličan mikrofon ima i Adel. Ona peva isključivo u srebrni koji je napravljen tako da bude lagan, ali otporan na udarce. Isti takav koristila je i Ceca Ražnatović na koncertu na Ušću.

Čitaj još  Ana Nikolić: Jedva čekam da rodim dete

izvor: Kurir

Leave a Reply