mia borisavljevic sa deckom

Mia Borisavljević pokazala novog dečka!

Borisavljevićeva uslikana kako razmenjuje nežnosti sa Eduardom Bočkajem, i to u kafani koju drži njen bivši dečko Nikola Minić.

Mia Borisavljević uhvaćena je na večeri s hrvatskim milionerom Eduardom Bočkajem, koji je ovih dana posetio Beograd.

Iako se nedavno pronela priča da se pevačica pomirila s bivšim dečkom Nikolom Minićem, koji ju je svojevremeno pretukao, Mia je delovala poprilično intimna s hrvatskim Zverkom, kako Bočkaja zovu budući da neodoljivo podseća na lik iz kultne serije „Seks i grad“.

Miju i Eduarda, koji u Zagrebu važi za najvećeg medijskog maga, budući da je godinama bio direktor TV Nova, upoznao je zajednički prijatelj, a oni su se jedno veče obreli ni manje ni više nego u kafani koja je u Minićevom vlasništvu. Nije poznato da li je s hrvatskim „prijateljem“ Mia htela da učini ljubomornim bivšeg dečka ili se sasvim slučajno zadesila u njegovom lokalu s novom simpatijom. U svakom slučaju, oni su celo veče proveli u prisnom razgovoru, a kafanu su napustili u ranim jutarnjim časovima.

Mia Borisavljevic sa deckom

Inače, Bočkaj iza sebe ima jedan brak i dvoje dece. On se 2010. razveo od Dine Štern, ćerke nekadašnjeg hrvatskog ministra Davora Šterna.

Čitaj još  Neda Ukraden otvorila igraonicu i salon lepote!

Pevačica nije želela da komentariše da li je otpočela vezu s hrvatskim milionerom.

– Neću da komentarišem to – bila je kratka Mia.

Zavodnik zavodnik

Eduard Bočkaj je pre dve godine bio u vezi s našom misicom Tijanom Rakić. Oni su se upoznali u Zagrebu, a početkom ove godine su se rastali bez medijske pompe. Inače, Eduard važi za velikog zavodnika, a posebno je slab na manekenke i pevačice.

izvor: Kurir

Leave a Reply