prostitucija na estradi

Mia Borisavljević i Kaja Ostojić deo elitne prostitucije?!

Direktor nevladine organizacije Sigurna pozicija tvrdi da se voditeljke, pevačice i starlete bave prostitucijom po celom svetu.

Afera „harem“, koju je razotkrio Kurir, i dalje trese Srbiju. Poznate devojke već danima su u strahu od hapšenja jer je otkriveno da često odlaze u inostranstvo, pre svega u Dubai, pod izgovorom da rade modne revije i slikanje za kampanje, a zapravo spavaju sa bogatašima za novac.

Jedan od onih koji nema strah da otkrije imena tih devojaka je direktor nevladine organizacije za borbu protiv prostitucije i trgovine ljudima Sigurna pozicija Dejan Nestorović.

– Među tim devojkama su Sandra Obradović, Mia Borisavljević, Katarina Ostojić Kaja i mnoge druge – otkriva Nestorović i navodi:

– Sandra se probijala na Mikonosu. Ona je najlošiji uzor za mlade devojke. Obradovićeva ima svoju tarifu. Druženje sa takvim devojkama košta od 300 do 500 evra. U ovom slučaju treba napraviti razliku između animir-dame i klasičnih prostitutki. Sandra je animir-dama za starije i uspešne biznismene koji je finansiraju – tvrdi Nestorović.

kaja ostojic prostitucija

On kaže da je poznati makro Dušan Banjac, koji je bio i u zatvoru, podvodio pevačice Miju Borisavljević i Katarinu Ostojić Kaju:

– Dule Banjac je, prema mojim informacijama, napravio kuću od prostitucije i kupio luksuzni automobil. On je promovisao Miju Borisavljević i Katarinu Ostojić Kaju. Lično ih je ubacivao u rijaliti i emisije, a nakon toga je tu slavu naplaćivao od 500 do 1.000 evra. Banjac je i misice gurao u šou-programe da bi postigao što veću cenu kad se one vrate u spoljni svet – ističe Dejan.

Za starlete Mimi Oro i Nadu Blondi on kaže da rade najperverzniji seks:

– Mimi Oro služi za grupni, najperverzniji seks. Starlete u suštini rade te perverzije poznate kao sado-mazo. Jedan fudbaler Crvene zvezde voli da ga starleta zadovoljava veštačkim polnim organom. Recimo, Nada Blondi je bila sa Vladimirom Volkovim – priča Dejan i otkriva još i da je bivša mis Srbije Tijana Stajšić bila žrtva makroa.

mimi oro elitna prostitucija

– Nakon pojavljivanja u jednom rijalitiju Tijani se gubi svaki trag. Ona je vrbovana od određenih makroa i našla se u lancu elitne prostitucije. Nakon toga je došlo do sukoba makroa, koji su hteli da je kibicuju za sebe. Tada se skrivala kod bake u selu kod Sombora i nisu uspeli da dođu do nje. Pokušali su da je zloupotrebe u hotelu kod Novog Sada na Adicama – završava Dejan.

Čitaj još  Parovi: Ružica prevarila Akija sa bivšim dečkom i sa njim bila trudna?!

– Ne razumem zašto nepoznatim ljudima dajete prostor da pričaju laži. Dobro znate ko sam i kakva sam i nije mi jasno kako uopšte možete da radite sa čovekom koji je o meni izneo najgoru laž, a zaista ne postoji gore od ovoga – rekla je Mia Borisavljević.

Žena makro

Nestorović za Olju Crnogorac kaže:

– Olja Crnogorac je najbolji primer kako se brendiraju devojke za posao prostitucije. Najbolji način jeste da u isto vreme imate TV emisiju i modnu agenciju. Na televiziji promoviše falš manekenke širokim masama, a onda mlade devojke dolaze kod nje u agenciju i dobijaju zadatke. Jeste li videli ijednu modnu reviju koju je radila Olja Crnogorac u Beogradu, kao što to radi Marijana Mateus.

nives celzijus

Nives voli grupni seks!

Prvi čovek organizacije protiv prostitucije otkriva da Nives Celzijus voli grupni seks.

– Hrvatica koja se najbolje probila u Beogradu je Nives Celzijus. Ona je začetnik tog starletizma. Volela je grupni seks, a meni je lično rekla da su Srbi bolji u krevetu od Hrvata. Često je bila u hotelu „Park“ u Novom Sadu i dobijala je novac za dolazak.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply