Merima Njegomir zaprošena u emisiji?!

Pevačica je u toku živog prenosa programa dobila sms poruku u kojoj je stajala ponuda za brak, međutim, posle je izjavila kako je to bila šala.

Merima Njgeomir

Merima Njegomir zaprošena je preko telefona i to usred emisije “Jedna pesma, jedna želja” na “Hepi” televiziji, međutim, nije želela da otkriva o kome je zapravo reč.

Pevačici je stigla poruka na mobilni u toku muzičkog šoua koji je išao uživo, da bi ona dok su bile reklame uzbuđeno rekla:

– Upravo me je neko zaprosio! – rekla je ona u neverici, a potom shvativši šta je rekla, voditeljki zabranila da u etar iznese ovaj iznenađujući gest!

Zanimljivo je da je odmah posle telefonske prosidbe, gledalac u direktnom uključenju u emisiju, zatražio da Merima otpeva numeru “Zaljubljena”. Oni koji su bili prisutni tokom emisije, kažu da je Merima koristila svaki predah da otkuca neku poruku na mobilnom telefonu.

S druge strane, pevačica demantuje ovu informaciju, uz komentar da je sve to bila interna šala:

– Ma kakvi, nije me niko zaprosio, to je glupost! Mi smo se nešto šalili na konto toga kako dobro izgledam za svoje godine, i uopšte ne znam odakle ljudima ova informacija – srdačno je rekla pevačica.

Čitaj još  Kaća bez Borisa lumpovala na nastupu Slobe Vasića!

Merima se još davne 1995. godine razvela od svog supruga, sa kojim ima troje dece, i od tada se više nije udavala.

izvor: Telegraf

Leave a Reply