Menadžer optužuje: Monteno laže, on je kockar!

Menadžer kaže da je isplatio Kemala posle koncerta u Sarajevu 2012. godine iako ga je on optužio da je pare zadržao za sebe.

Kemal Monteno

Kemal Monteno pre nekoliko dana ispričao je da ga je njegov bivši menadžer Faruk Drina posle koncerta u sarajevskoj dvorani Zetra 28. novembra 2012. godine prevario za novac, pa je tako ostao bez para za transplantaciju bubrega. Drina, pogođen takvim optužbama, odlučio je da dokumentuje istinu o njihovoj saradnji.

– Posedujem dokumentaciju da je na račun Kemala Montena, a prema ugovoru, isplaćen neto honorar od 12.500 evra, a plaćeni su i pripadajući porezi i doprinosi od 2.500 evra. Imam i potvrdu, koju je on lično potpisao, da sam mu iz svog džepa pozajmio 2.500 evra kako bi podmirio dug za automobil koji je uzeo na lizing – tvrdi Montenov bivši saradnik i naglašava:

– Neargumentovano sam prozvan, pa sam prinuđen da reagujem kako bih zaustavio Kemala Montena. Kad god zapadne u finansijsku krizu, on smišlja način kako da klevećući mene privoli nekoga na sažaljenje i iz toga izvuče korist. On ovim koncertom stvarno ništa nije profitirao, jer su njegov kompletan honorar „pokupili“ raznorazni kamatari i poverioci. Radeći s njim saznao sam i razlog njegovih zaduživanja, a to su slot-aparati ili, kako ih kod nas nazivaju, „kazino igrice na sreću“, koje ne koristi samo on nego i cela porodica Monteno – otkriva Faruk.

Uplatnica za Montena

Menadžer do detalja opisuje sve neistine koje je Kemal izneo.

– Slagao je da je za koncert prodato 18.000 ulaznica, jer Zetra bez partera ne može da primi više od 11.000 ljudi, a povrh toga u ugovoru o zakupu dvorane stoji klauzula da organizator u bilo kojoj postavci ne sme pustiti u prodaju više od 15.000 karata, jer je to maksimalni kapacitet. Pritom, ulaznica nije koštala 20 evra, već se cena kretala u rasponu od pet do 20 evra. Laže i da su troškove pokrili sponzori, jer smo imali samo jednog i to sa iznosom od 5.000 evra.

Čitaj još  Farma: Nećete verovati koga je vređao Kristijan! (VIDEO)

Uplatnica za Montena

Pozvali smo Montena, a na njegov broj javio se ženski glas:

– Kemala ne možete dobiti pre večeras. Trenutno nije tu – rekla je gospođa koja je tvrdila da nije njegova supruga Branka.

Kemalov ugovor

izvor: Kurir

Leave a Reply