ljuban kovacevic menadzer i novinar

Menadžer nazvao Šaka Polumentu drogiranim monstrumom!

“Ne želim da stvaram nejasnu i lošu sliku u javnosti o njemu jer je on osoba koja ima veliku karijeru iza sebe. Jednostavno smatram da problem koji imamo treba da rešimo privatno i sporazumno”, pokušao je da sebe opravda bivši pevačev menadžer.

Dosadašnji PR menadžer Šaka Polumente, Ljuban Kovačević, objavio je juče na svom profilu Fejsbuku status posvećen upravo njemu.

– Ja ne mogu da verujem šta sam ja dočekao, da me jedan Šako Polumenta zove i prepada mi majku na telefon, preti i govori kako će mi razbiti lobanju, a sve to zbog prekida naše saradnje. Da li treba da tražim zaštitu policije od tog pijanog i drogiranog monstruma ili da ćutim, ne znam više ni sam, ali u ponedeljak idem u sud. Hvala bogu pa imam sve poruke! – napisao je on na društvenoj mreži.

sako polumenta sa menadzerom

Samo jedan dan nakon toga, Ljuban je rešio da demantuje ovu izjavu.

– Ne bih mogao i ne želim da potvrdim one navode gde sam napisao da je Šako Polumenta ‘narkoman’, jer sam taj banaslovni status napisao u afektu. Jedno je jasno, da je on pre svega veliki pevač i čovek, vredan i častan muž i otac. Ne želim da stvaram nejasnu i lošu sliku u javnosti o njemu jer je on osoba koja ima veliku karijeru iza sebe. Jednostavno smatram da problem koji imamo treba da rešimo privatno i sporazumno a ne da se prepucavamo preko medija – rekao je bivši menadžer Šaka Polumente.

Čitaj još  Obelodanjena šokantna tajna Vesne Rivas

Sasvim smo sigurni da će se uskoro i sam Šako oglasiti povodom ovog ispada bivšeg mu menadžera.

izvor: Press Serbia, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply