Maya Berović napadnuta!

Jedna od najpopularnijih folk pjevačica Maya Berović preživjela je pravu dramu kada se prije desetak dana vraćala sa jednog nastupa u inostranstvu.

Maya Berovic

Pjevačica je potvrdila pisanje nekih portala prema kojima je na nju i njenog vjerenika Alena ispred hotela u kojem su odsjeli nasrnuo jedan mladić u pijanom stanju, za kojeg su oni koji su se našli na mjestu napada, sumnjali da je možda bio i pod dejstvom narkotičkih sredstava. Mayi nije dozvolio da izađe iz automobila pa je sve vrijeme lupao po haubi i prozorima. Na sreću tu je bio njen dečko i menadžeri koji su brzo reagirali. Nekako su uspjeli savladati navaletnog mladića pa su Maya i Alen uspjeli doći u svoju sobu.

Ali neprijatnim iznenađenjima nije bilo kraja. Tamo ih je dočekala upakana djevojka za koju je ispostavilo da je djevojka mladića koji je nasrnuo na pjevačicu. Maya i njen vjerenik pomogli su joj da dođe sebi i da se smiri, pa su alarmirali obezbjeđenje hotela da obrati pažnju na tog momka i da ga ne puštaju u hotel.

Ako se zanemari ovaj događaj, Maya Berović slobodno može da kaže da je ovo bila njena godina. Skoro ispunjen svaki vikend nastupima, potvrđuje ove tvrdnje, a ona tvrdi da je tek očekuje radna godina.

– Planirano je, ako sve bude išlo kako treba, da se novi CD nadje na tržištu u maju, tako da tek mislim da me očekuje dosta posla. Što se ove godine tiče, mogu slobodno da kažem da sam zadovoljna, a s obzirom na to da sam ispunila sve što sam planirala, mogu slobodno reći i da je ovo zaista bila moja godina – tvrdi zadovoljno Maya, sa osmijehom na licu.

Oni koji su imali prilike da čuju pjesme, koje će se naći na novom albumu, kažu da će ova pjevačica tek da zablista. Prema tim riječima, lijepa pjevačica će uspjeti da osvoji i one koji je nisu do sada slušali, jer se tim, koji čine Marina Tucaković i Damir Handanović, svim snagama potrudio da napravi kvalitetne i dobre pjesme. Pored toga, nije se žurilo, nego je sve rađeno polako, što će svakako doprinjeti uspijehu pjesama.

Čitaj još  Nenad Aleksić Ša: Spreman sam za porodicu ali Daria još nije!

Kako bi zaokružila uspješnu radnu godinu, Maya će nastupati i za doček Nove godine. Svi oni koji dođu u diskoteku „Falko” u Brki, nadomak Brčkog, moći će da uživaju u nastupu ove atraktivne pjevačice, a Maya će već sutradan odputovati u toplije krajeve.

– Dobro ste obavješteni. Prvog dana Nove godine ću otputovati u Australiju, gdje ću se odmarati mjesec dana. Radujem se jako tom putu, jer ću, pored toga što ću se odmoriti, moći i da kupim nove krpice, čemu se baš radujem. S obzirom na to da sam odradila svoj dio posla u studiju, kada se vratim, očekujem da preslušam nove pjesme, koje će do tada biti završene. Onda slijedi promocija i reakcija publike, koju ja jedva čekam, jer sam dugo radila na ovom CD-u i zadovoljna sam pjesmama koje će se pojaviti na tržištu u martu – završila je Maya.

izvor: Expres

Leave a Reply