marko i marija bulat kod ognjena

Marko Bulat prvi put javno o aferi sa drogom

“Ako sam trebao da se drogiram, to sam trebao da radim pre 20 i više godina, i nisam tada, a sada odjednom mi kući donose kokain”, počeo je svoju ispovest poznati pevač.

Marko Bulat i njegova supruga Marija nedavno su se našli u centru skandala zbog korišćenja opojnih supstanci, o čemu je Marko po prvi put javno govorio.

U sinoćnjem izdanju emisije kod Ognjena Amidžića, Bulat je ispričao ko je čovek koji mu je namestio skandal.

– Ako sam trebao da se drogiram, to sam trebao da radim pre 20 i više godina, i nisam tada, a sada odjednom mi kući donose kokain. Iza ovoga stoji taj jedan čovek koji je bio u njenom životu pre mene, koji ne može da istrpi što ju je izgubio. Informaciju koju ja imam jeste da je platio kampanju 30.000 evra da Marija dobije otkaz pre godinu dana na poslu. To mu nije prošlo, nije uspeo da nas razdvoji – objašnjava Marko.

Pevač potom objašnjava da ga je tada Marija “ostavila” jer ju je taj čovek naterao na to.
– Pesma “Marija” nastaje u tom periodu, jer me je sačekala u kaficu sa tim čovekom i rekla da će ipak njemu da rađa decu. Zapravo, 48 sati je on tada držao Mariju, odgovarao sa njenog telefona, naterao je na sve to. On ju je udario, završila je u bolnici. Sve je ovo on napravio. Test na drogu mogu da radim kad god bilo ko poželi do kraja mog života. Ako se pokaže da je negativan taj neko mi daje 500 evra, a ako pokaže da je pozitivan ja njemu 10.000 evra – rekao je pevač.

Čitaj još  Milena Ćeranić izmislila trudnoću?!

Da podsetimo, Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, navodno je uhapšena sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha. Protiv nje je navodno, prema pisanju beogradskih medija, podignuta krivična prijava i nakon izlaska iz pritvora njen slučaj je predat nadležnima, a postupak će biti vođen redovnim putem.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply