marko bulat sa novom devojkom

Marko Bulat preboleo razvod, u vezi sa policajkom!

Pevač je u početku tajno odlazio kod nje u stan, dok sada i po nekoliko dana provode u njenom domu u Novom Beogradu.

Kralj splavova Marko Bulat konačno je preboleo razvod, a kako se šuška ima i novu devojku.

Naime, atraktivna pripadnica MUP-a, Marija Nikolić bila je čest gost Markovih nastupa, pa su se često viđali iz čega se izrodila ljubav. Ona ga i dalje prati na svim gostovanjima i uvek je u prvim redovima ispred bine, gde neprestano pleše i čeka dragog da završi svirku.

– Marko je u početku tajno odlazio kod nje u stan, dok sada i po nekoliko dana provode u njenom domu u Novom Beogradu. Bulatov auto se može često videti na parkingu ispred Marijine zgrade – kaže jedan od komšija Nikolićeve i tvrdi da je Marija opčinjena javnim ličnostima, pa se tako svojevremeno, navodno, zabavljala sa pevačima Adilom Maksutovićem, Bakijem B3 i tekstopiscem Damirom Handanovićem.

marko bulat sa novom devojkom

Izvor dalje navodi da je policajka veoma ljubomorna i da mu često priređuje scene čak i nasred njegovih nastupa, ukoliko primeti da se neka od devojaka “uvija” oko njega.

– Ona je uvek za stolom tik uz binu, dok Marko peva po prestoničkim kafanama, i motri svaki njegov pogled ili osmeh. Vrlo često ga grli čak i dok peva – kaže izvor blizak Mariji.

Čitaj još  Ana Kokić golišava u peni!

Kada smo Bulata pozvali da pitamo za novu ljubav u njegovom životu, bio je zatečen.

– Nije baš da smo u vezi. Ne znam zašto je to sada bitno? Zašto treba da pričamo o njoj? Mogu vam samo reći da mi je ta osoba izuzetno draga, ali ne želim da pišete o tome – bio je kategoričan Marko, čija lepša polovina trenutno radi na šalteru OUP Novi Beograd.

izvor: Alo

4 comments

Leave a Reply