marko bulat kolekcionar

Marko Bulat opsednut ‘Ratovima zvezda’!

“Nikad nisam brojao koliko sam prikupio stvari vezanih za „Star Wars“, ali imam ih sigurno više od 500, a neke od njih su iz ograničenih serija”, kaže pevač.

Iako ime Marka Bulata asocira na kafanu i devedesete, ovaj pevač pored pevanja ima još jednu veliku pasiju – “Star Wars“.

On je prvi film iz legendarne franšize Džordža Lukasa pogledao kada je imao sedam godina i to je bila epizoda dva, a prve figurice je kupio u šestom razredu. Pare je zaradio prodajući stripove.

– Stvarno imam mnogo stvari vezanih za “Ratove zvezda“. Iskreno, nikad nisam brojao, ali svakako imam više od 500, a manje od 1.000 komada. Košta taj hobi. Na primer, imam hodačicu koja košta 2.000 evra. Proizvedeno ih je samo 1.000 u svetu. Što je proizvodnja ograničenija, to je cena viša – kaže Marko o svom neobičnom hobiju.

marko bulat nastup

Između ostalog, ima i originalni kostim Boba Feta, 200 čaša sa likovima iz filmske franšize, šatl sa kljunom, nekoliko kostima storm trupera, ali i mašinu koja po kalupu pravi kacige ovih vojnika.

Čitaj još  Aki o Ružičinoj trudnoći: Ne znam da li je dete bilo moje!

– U poslednje vreme sam malo zapostavio „Ratove zvezda“, jer spremam master, pošto sam diplomirani likovni umetnik. Sada izrađujem ikone po narudžbini, ali i dalje se bavim muzikom. Snimio sam i novu pesmu „Loša“ – kaže pevač.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply