jelena marjanovic spomenik

Marjanovići ponovo šokiraju pričama o pokojnoj pevačici

Ono što je zbunjujuće jeste i to što se u 17.20 neko javio na Jelenin telefon i ćutao 40 sekundi.

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), strahuje od saslušanja svedoka koji će 16. oktobra dati iskaze u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Kako dnevni list saznaje, među prvima će biti saslušana vaspitačica male Jane Lenka Đ., koja je poslednja, ne računajući članove porodice Marjanović, pevačicu “Granda” videla živu.

– Jelena je dan pre zločina 1. aprila 2016. otišla po ćerku Janu u vrtić i tad se videla s vaspitačicom koja tu radi. Pevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je poslednja videla. Zoran je u panici zbog svedočenja vaspitačice jer bi ona, kako se sumnja, mnogo toga mogla da otkrije o odnosu između supružnika – priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči.

– Zoran insistira na tome da prisustvuje saslušanjima, na šta svakako ima pravo. On veruje da će svedoci drugačije reagovati kad ga vide i da ga neće pokopati iskazima – kaže sagovornik lista.

Ubica se javio na Jecin telefon?

U odbrani Zorana Marjanovića utvrđeno je mnogo nelogičnosti. Jedna od njih je i vreme Jeleninog nestanka. Zoran je izjavio da je Jeca otišla na trčanje u 15.30, a da je oko 16.10 počeo da je traži. Obdukcijom je utvrđeno da je pevačica ubijena između 16.47 i 17.20, pa se postavlja pitanje kako Zoran nije ništa ni video ni čuo kad je u to vreme, prema njegovim tvrdnjama, uveliko tražio Jelenu po nasipu. Jecina majka ponovo je u 16.50 pozvala ćerku, ali joj je poziv odbijen. Ono što je zbunjujuće jeste i to što se u 17.20 neko javio na Jelenin telefon i ćutao 40 sekundi, kao i to što Marjanović nije čuo zvono na pevačicinom telefonu iako je prolazio tim putem i navodno je pozivao.

Vladimir ispljuvao mrtvu snaju!

Otac Zorana Marjanovića, svojevremeno je imao samo reči hvale za snaju Jelenu Majranović, međutim sada je potpuno promenio ploču.
Prema pričanjima više Marjanovićevih komšija iz Borče, ali i jednog od njegovih advokata, Vladimir je svakoga dana sve bliži odluci da progovori. On tvrdi da je Jelenu ubio jedan od njenih ljubavnika, da policija to zna, ali da namerno skreće istragu na Zorana kako bi zaštitila ubicu, za koga tvrdi da je moćni tajkun s jakim političkim vezama.

Čitaj još  Ugojila se Katarina Grujić!

Jelenin svekar, koji je i neposredno posle Zoranovog hapšenja 15. septembra uveče novinarima rekao da je njegovu snaju ubio švaler, sada u razgovoru s komšijama i advokatima tvrdi da je pokojna pevačica imala trojicu ljubavnika!

– Vladimir tvrdi da je Jelena imala tri švalera! Pominje i jedno konkretno ime i prezime, tvrdi da je taj čovek, za koga ja nikada pre nisam čuo, jako bogat i moćan, da ga štite ljudi iz vrha policije i politike. Rekao mi je da je, posle hapšenja Zorana, hteo da odmah sutradan javno na konferenciji za novinare kaže sve što zna, ali da je to odložio na molbu advokata. Sada je, međutim, opet odlučio da progovori! Kaže, ne može više ćutke da gleda kako mu sin nevin trune u zatvoru – kaže jedan od prvih komšija porodice Marjanović.

Na pitanje da li je tačno da optužuje pokojnu snaju i i dalje tvrdi da ju je ubio švaler, Vladimir Marjanović je odgovorio:

– Ja još nisam rekao sve što znam, ali sada nije ni vreme ni mesto da pričam o svemu tome što znam. Najvažnije je da moj sin nije ubica i da naša porodica nema nikakve veze s tim zločinom, što će se vrlo brzo i dokazati!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply