marinko rokvic sa sinovima

Marinko Rokvić ne priznaje svoje unuče!

Vanbračni sin Dario ima Romea (2), ali folker prihvata samo decu koju će dobiti Nikola i Marko jer su oni iz njegovog „regularnog i redovnog“ braka.

Marinko Rokvić nedavno je izjavio da mu je velika želja da postane deda, a zaboravio je da pomene da već ima unuka Romea, jer je njegov vanbračni sin Dario, koji živi u Kanadi, pre dve godine postao otac! Izgleda da je poznati pevač tu činjenicu prenebregao, pa je pričao kako u životu jedino želi da dobije unuče.

– Jedva čekam da postanem deda, ali o tome oni odlučuju. Neću da se mešam, to je njihova stvar. Valjda će mi prijaviti kad odluče da se venčaju. Bojana je prelepa i dobra devojka. Nemam nikakve zamerke na izbor mog sina Nikole. Jedino želim da što pre postanem deda – izjavio je Marinko.

A kada smo ga pozvali i podsetili da je on već postao deda, pevač je pobesneo:

– To je po drugoj liniji. Ovo je redovni i regularni brak. Ja sam već jednom rekao da sam postao deda i neću svaki put to da ponavljam. Ovo je druga stvar. I ne znam zašto se mešate u moj privatni život. Što niste pisali kad sam pobedio na festivalu?!

Na pitanje da li je upoznao svog dvogodišnjeg unuka, Rokvić je besno odbrusio:

Čitaj još  Dragana Mirković pevala pred 50.000 Rumuna!

– Ma šta vas briga! Neću da pričam o tome! – viknuo je i nakon toga spustio slušalicu.

Bar je sina priznao

Inače, Marinko je davne 1980. godine imao kratku romansu sa ženom koja je zatrudnela, a kad se Dario rodio, Rokvić ga je priznao, ali s njim nikad nije živeo. Pevač se oženio Slavicom, s kojom ima dva sina, Nikolu i Marka. Folker je izjavio da su obojica u kontaktu s Dariom i da se povremeno viđaju. Ipak, kad je pričao o potomstvu svojih sinova, njega je svrstao u „drugi koš“, van onog „redovnog i regularnog“.

izvor: Kurir

Leave a Reply