laca radulovic exkluziv

Marinin sin Laća nakon ispovesti: Šteta što me roditelji nisu više tukli!

“Roditelji su nekada morali da budu čvršći prema meni, ali trebali su i češće da me kažnjavaju ili tuku”, rekao je sin poznatog muzičkog para.

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Fute Radulovića našao se u centru pažnje kada je javnosti otkrio da je kao mali piškio Harisu Džinoviću u viski, ali kako je i sam objasnio, nije imao lošu nameru kada je dao svoju ispovest.

– Meni nije bila namera da ga kompromitujem, i sam je rekao da neće da komentariše nešto što je dete od tri godine radilo – rekao je Laća, a onda otkrio kako je izgledalo njegovo detinjstvo i za šta zamera svojim roditeljima.

milan laca radulovic exkluziv

– Moji nestašluci su bili preterani. Ekstremna sam ličnost po prirodi i samo detinjstvo mi je bilo ekstremno. Roditelji su nekada morali da budu čvršći prema meni, ali trebali su i češće da me kažnjavaju ili tuku – rekao je Milan koji danas živi totalno nezavisno od svojih roditelja u emisiji “Ekskluziv”.

– I danas sam blesav, ali nisam toliko balav i razmažen kao što sam bio – rekao je sin poznatih roditelja koji je izabrao da se bavi istom profesijom kao oni, ali kako kaže, dopalo mu se i pisanje pa nije isključeno da će pisati još koji tekst.

Haris ne zamera: Možda mi se i posrao u tanjir!

Povodom ispovesti koju je izneo sin Marine Tucaković u kojoj je ispričao epizodu iz detinjstva kada je piškio u viski

– Otkud ja znam šta je Laća radio pre 30 godina. On je tada bio dete, i to su dečja posla. Ako on kaže da se popišao meni u viski, onda je tako. Mogao je da kaže i da mi se posrao u tanjir, šta ja sada da radim? On je sin moje dobre prijateljice i ja ga kao takvog prihvatam – rekao je Haris.

Čitaj još  Sperma kao najbolja krema za lice! (Video)

haris o marininom sinu

Inače, Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, uzdrmao je javnost svojom ispovešću za domaći portal, u kojoj opisuje kako je to biti dete poznatih roditelja. Tako je, između ostalog, naveo da je piškio Harisu Džinoviću u viski, a da popularni pevač nije provalio čudan ukus pića, pa ga je iskapio, a zbog ovog bizarnog detalja, Laća se pokajao. On je otkrio i kako je mnogim javnim ličnostima koje su prolazile kroz kuću njegovih roditelja zadavao probleme.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply