Marina Perazić smuvala dečka mlađeg 33 godine! (VIDEO)

Pevačica nedavno započela romansu s dvadesetdvogodišnjim Dimitrijem Blugrejem, s kojim je snimila duetsku pesmu.

Marina i Dimitrije

Marina Perazić (55) ima novu ljubav.
Ona je nedavno započela vezu s Dimitrijem Blugrejem, koji je čak 33 godina mlađi od nje. Već izvesno vreme Marina je bila sama. Posvetila se časovima zumbe i ćerkama i ljubav je nije interesovala. Sve dok nije upoznala dvadesetdvogodišnjeg Dimitrija. Njih dvoje su najpre bili prijatelji, on joj je pomagao u njenim poslovima i tako su se zbližili.

– Dimitrije je student Art akademije i on je Marini pomagao u mnogo čemu. Ona je poznata kao neko ko pada na talenat i na sve što je drugačije i ne uklapa se u kliše. Upravo time ju je osvojio. Marina je veoma zadovoljna – priča izvor blizak ovom paru.

Njih dvoje su nedavno snimili duet, koji se zove „Tišina“, a na nedavnoj promociji u jednom klubu pojavili su se ruku pod ruku.

– Neću da komentarišem svoj ljubavni život. O Dimitriju mogu da pričam samo kao o dečku s kojim sam snimila duetsku pesmu – kaže pevačica Marina Perazić.

Oduvek je volela mlađe!

Marina nikada nije krila da preferira mlađe muškarce, a jednom prilikom je priznala da je najmlađi muškarac s kojim je bila u emotivnoj vezi bio mlađi od nje 21 godinu. Sad je postavila novi rekord.

Čitaj još  Goca Tržan javno prozvala Ivana Marinkovića!

Njoj nisu strane ni veze s poznatim muškarcima. Ivanu Feceu Firčiju je rodila dve ćerke, a bila je u vezama s Vladom Georgievim i Sergejem Trifunovićem, koji su takođe mlađi od nje. Uvek je isticala da se pali na mlađe muškarce i da zapravo nikad nije bila sa starijim frajerom. Marinina teorija je da su starijim muškarcima bolje mlađe ženske, a starijim ženama mlađi frajeri.

izvor: Kurir

Leave a Reply