Marina Perazić: Muškarci su me samo sputavali

“Odustajala sam od svojih planova, pretvarala se u najbolju domaćicu, jednostavnu i neupadljivu ženu”, kaže pevačica govoreći o svom privatnom životu.

Marina Perazic

Nekada seks-simbol Marina Perazić je danas daleko od muzike i imidža vamp zavodnice. Ona kaže da je sama, bez muškarca u svom životu.

– Muškarci su me oduvek sputavali jer sam, u želji da sačuvam ono za šta sam verovala da je „ljubav“, zanemarivala sebe, pretvarala se u ženu koja će, bar u javnosti, zadržati svoje mišljenje, ukoliko se ono ne slaže s partnerovim. Od prevelike želje da budem voljena, zarad ljubavi, odustajala sam od sebe. To ustezanje od izažavanja stavova mi je najteže padalo – kaže Marina.

Međutim, pevačica od prave ljubavi još ne odustaje. Kaže, nada se da će pronaći muškarca koji će ispuniti njena očekivanja.

Na pitanje da li u njenom slučaju važi izreka „muškarci se plaše uspešnih žena“, pevačica priča kako se potpuno slože sa tim jer je i sama, na svojoj koži osetila posledice kako je kada žena ima društveno priznatiji položaj ili pak bolje zarađuje od svog partnera.

– Najčešća posledica takvog odnosa je da se muškarac prema ženi ponaša s nepoštovanjem, ponižava je i vređa, kako kod kuće, tako i u društvu, kako bi se ona osećala manje vrednom – kaže Marina, koja sada vodi svoju školu zumbe.

Čitaj još  Severina pokazala guzu u farmerkama! (FOTO)

Muzika

– U neka sretnija vremena mnogo sam više pevala, ali sada se manje radi, muzika koju pevam odavno više nije toliko popularna – rekla je iskreno Marina.

izvor: Blic

Leave a Reply