Marija Šerifović promovisala novu pesmu!

Nekoliko dana ranije pevačica je na Tviteru najavila svoj nastup, gde je vidno obradovana rekla da nakon skoro pet godina pauze predstavlja novu pesmu publici.

Marija Serifovic

Marija Šerifović je pesmu “Ja volim svoj greh” premijerno predstavila tokom finalne večeri ‘X Factor Adria’, nakon skoro pet godna pauze, i time najavila novi album koji je u pripremi.

Nekoliko dana ranije pevačica je na Tviteru najavila svoj nastup, gde je vidno obradovana rekla da nakon skoro pet godina pauze predstavlja novu pesmu publici, što su njeni fanovi dočekali sa velikom radošću.

Energična balada koju je premijerno izvela je ostavila publiku bez daha i uspešno predstavila delić novog albuma koji nam pevačica priprema.

Međutim, pobednica Evrosonga izrazila je negodovanje zbog tehničkih problema prilikom nastupa, i u svom maniru oplela po produkciji. Zbog tehničkih problema koji se zadesili na samom početku pesme, pevačica nije krila razočaranje, već je na Tviteru u šaljivom tonu izrazila negodovanje.

– Ljudi… Nadam se da vam se pesma dopala i da je emocija bila jaca od tehnickih problema jer #Srbija ! Love you All – napisala je Marija.

Čitaj još  Severina očajna zbog odluke suda!

Nekome je očigledno zasmetalo što je Marija ovako reagovala, a priznaćete, s punim pravom, stoga su svi snimci nove pesme uklonjeni sa Jutjuba.

Pesmu mozete preuzeti u sekciji NOVO na www.FOLKOTEKA.com

izvor: Kurir, Blic

Leave a Reply