marija serifovic poplava

Marija Šerifović poplavljena u Americi! (FOTO)

“Je l’ moguće da sam toliki baksuz? Noć iz pakla, plus histerično buđenje zbog poplave koja, logično, ide iz moje sobe u 03.41”, napisala je Marija.

Marija Šerifović preživela je u petak uveče pravi pakao. Naime, pevačici se stan koji je skoro kupila u Americi poplavio, i to usred noći. Osim velike materijalne štete, pevačica je pretrpela i veliki strah kada su je iz kreveta probudile sirene za uzbunu u zgradi.

– Zbog velike količine vode koja je probila u komšijski stan, njeni susedi su upalili sirene kako bi probudili Mariju pre nego što joj voda skroz poplavi stan. Kada je u četiri ujutru otvorila oči i videla stanje u stanu, Marija je istrčala napolje da potraži pomoć i pozove nekog da zavrne ventile kako bi stao protok vode – govori dobro obavešten izvor.

marija serifovic poplava

Kako dalje saznajemo, cela drama trajala je nekoliko sati, nakon čega je pevačica bila prinuđena da zavrne rukave i, umesto u krevet, počne sanaciju štete u stanu koja nije mala. Povodom ovog nemilog događaja Šerifovićeva se obratila i fanovima na Tviteru.

Čitaj još  Snežana Babić Sneki i dalje ima savršenu figuru!

– Je l’ moguće da sam toliki baksuz? Noć iz pakla, plus histerično buđenje zbog poplave koja, logično, ide iz moje sobe u 03.41 – napisala je Marija na Tviteru.

Šerifovićeva je u Ameriku otputovala na turneju, koja će još mesec dana da traje, a tokom koje će posetiti najveće gradove na ovom kontinentu.

izvor: Alo

Leave a Reply