marija serifovic koncert u areni

Marija Šerifović napravila nesvakidašnji spektakl!

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Marija nije propustila priliku, te je javno pitala jednu od omiljenih pevačica da bude gost na njenoj muzičkoj večeri u Štark Areni.

Marija Šerifović se nimalo nije šalila kad je najavljivala spektakl! Dobro raspoloženje i pozitivnu energiju razmenjuje sa publikom iz minuta u minut. Kako joj je upravo publika i najvažnija, Marija je i te kako skoncentrisana, kao pravi domaćin.

Fotografisali je, snimali, išli za njom, nije ni važno… ona je pevala bez ikakvih smetnji, ali ujedno i pozirala predstavnicima medija vrlo uspešno.

“Ne voliš je znam, samo mi se svetiš, svoju tugu deliš na pola, ne voliš je znam, al boli to što ona može da ti da sve što nisam ja”, pevala je krcata Arena zajedno sa Marijom.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Marija Šerifović nije propustila priliku, te je javno pitala jednu od omiljenih pevačica da bude gost na njenoj muzičkoj večeri u Štark Areni.

U pink kombinezonu i skupljene plave kose pevačica je izgledala zanosno!

marija serifovic i lepa brena u areni

Iako svoj spektakl priprema za 20. oktobar kada će s publikom proslaviti i svoj 58. rođendan, Lepa Brena radosno je prihvatila poziv i obećala svoje prisustvo. Marija se ovom momentu izuzetno poradovala.
Kada je izašla na scenu, Marija se pred njom dva puta duboko poklonila, a Brena je ubrzo nakon toga zapevala stihove pesme “Evo, zima će”.

Čitaj još  Rada Manojlović očajna: Sve mi ide nizbrdo!

Dugoočekivani koncert Marije Šerifović ispunjen je iznenađenjima za široku javnost. Pored mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su ulepšali događaj, hitova koji su se nizali jedan za drugim i pojavljivanja gošće, pevačice Lepe Brene, paparaco dnevnog lista zabeležio je još jednu zanimljivost.

Naime, roditelji popularne pevačice, Verica i Rajko Šerifović, sede u istoj loži na ćerkinom koncertu i uživaju u njenim pesmama.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply