marija mihajlovic

Marija Mihajlović: Bez mene takmičenje neće uspeti!

“Niko ne može da mi zabrani da pišem na Fejsbuku šta hoću”, kaže pevačica.

Marija Mihajlović i dalje stoji iza svojih reči da TV Prva i „Grand produkcija“ nepravedno favorizuju Baneta Mojićevića u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“.

Iako je zbog svog neargumentovanog posta na Fejsbuku naišla na osudu pomenutih aktera, pevačica i članica žirija nema nameru da pred finale napusti TLZP.

– Niko mi nije rekao da će me izbaciti iz šoua i to bi posle svega bilo bez veze jer bismo tako direktno ugrozili slobodu govora. Moje mesto u ovom šouu je da razmišljam o svakom takmičaru. Vrlo je jasno da se Bane favorizuje, zbog toga sam i reagovala. To su primetili i ostali učesnici i nimalo im nije prijatno. Mojićević jeste vanserijski talenat i predobar dečko, ali ja težim ka tome da svi imaju isti tretman – smatra pevačica.

ziri tlzp sa kaliopi

Vokalni trener učesnika poručuje da njoj niko ne može da zabrani šta će da piše na svom profilu na Fejsbuku.

– Meni niko ne može da zabrani šta ću da pišem na svom profilu. Nemam ništa protiv „Granda“ ili Prve, ali smatram da treba da postoji jednak prostor za sve – smatra Marija, koja tvrdi da ne favorizuje glumicu Jelenu Gavrilović.

Čitaj još  Marija Šerifović pokazala telo u bikiniju! (FOTO)

– Nije tačno da je Jelena moj favorit. Nikog ne favorizujem. Mesto žirija mi je silom prilike nametnuto, mene najviše zanima rad s takmičarima – završava ona.

izvor: Kurir

OVDE pogledajte šta je Marija rekla za Baneta Mojićevića

One comment

Leave a Reply