Maldivi: Učesnica otkrila šokantnu prošlost!

“Od samog početka je bilo turbulentno. Tri meseca smo zajedno, tri nismo. Planirali smo i venčanje…”, ispričala je jedna od učesnica.

Učesnica “Maldiva” Milica Lukić ispričala je u “Igri istine” kako je godinama trpela fizičko nasilje od dečka. Bivši partner joj je, između ostalog, slomio nos i razbio glavu.

– Dobila sam batine više puta u životu, ali to ne znači da su oni bili krivi. Ubiće me mama kad ovo čuje. Za doček 2015. godine sam radila kao konobarica u jednom lokalu gde je bio i moj tadašnji dečko. Bila sam malo gruba prema njemu. U jednom momentu je uzeo pikslu, ja sam uzimala kesu za đubre i samo osetila nešto toplo da mi se sliva niz lice. Ništa me nije bolelo. Dva meseca kasnije sam polomila nos – pričala je Milica svoju šokantnu priču.

Međutim, još šokantnije je to što je priču o fizičkom nasilju ova devojka ispričala kroz smeh, pravdajući nasilnika u nekoliko navrata. Potom je opisala svoj odnos sa tim dečkom, sa kojim je bila u vezi šest godina.
– Od samog početka je bilo turbulentno. Tri meseca smo zajedno, tri nismo. Planirali smo i venčanje… On je mnogo stariji od mene, mislim da ga je nerviralo što sam previše dobra. Takođe ga je nerviralo to što hoću da pevam i radim u kafiću. Nije da ga pravdam, ali sam i ja bila budala. Nekad žena jednostavno isprovocira sve to… Tražila sam đavola, đavola sam i dobila – šokirala je Lukićeva.

Čitaj još  Učesnica hitno završila u bolnici!

izvor: EPK

Leave a Reply