mladen vuletic ponizen

Maldivi: Mladen ponovo razočarao Dalilu!

Kako nije znao odgovor na to pitanje, počeo je da se raspituje kod menadžmenata, a Dalila se osećala kao da joj se svet srušio.

Dalila Moreno i Mladen Vuletić su zasigurno jedan od najkontroverznijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubav se preselila iz “Parova” u rijaliti “Maldivi”.

Kako su oboje napustili “Parove” i uputili se u “Maldive”, ne prestaju da šokiraju javnost svojim postupcima, pa je tako ponovo došlo do rasprave izmešu njih, a sve zbog toga što Mladen nije znao važnu stvar o njihovoj vezi.

Dalila je uvek isticala kako je Vuletić njena velika ljubav i da je zbog njega raskinula veridbu, ali se šokirala kada je saznala da on ne zna kada im je godišnjica. Kako nije znao odgovor na to pitanje, počeo je da se raspituje kod menadžmenata rijalitija, a Dalila se osećala kao da joj se svet srušio:

Čitaj još  Zadruga: Policija uhapsila učesnika, novo izbacivanje!

– Muškarci samo pamte datum kada ih ostaviš. Ja sam užasnuta.
Mladen je pokušao da se izvuče, ali je onda napravio situaciju još gorom. On je želeo da pokaže kako ipak pamti datume, pa je rekao kako se seća da su se prvi put poljubili 10. novembra, što nije bilo tačno, pa je to dodatno iznerviralo Dalilu:

– Nije ludaku 10. nego 27. novembra – rekla je ona besno!

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti MALDIVI OVDE

Leave a Reply