Majka Tanje Savić: Ma laže, bre, ključ od kuće je kod nje!

“Ja uzela ključ? Gluposti. Ključ od kuće je kod nje. Mi jesmo kupili kuću kada ona nije bila tu i prepisali je na Stanišino ime, ali kuća je njena”, rekla je Tanjina majka.

Tanja Savic

Majka pevačice Tanje Savić ne veruje da je ćerka izjavila da su joj oteli kuću, tvrdi da je to laž, jer ključevi su kod nje i može da je proda.

Poznata pevačica Tanja Savić ispričala je kako je davala novac roditeljima, od čega su oni kupili kuću i prepisali je na ime njenog oca i zbog toga ona ne može da je proda. Ona je navela i da je ključ kod njenih roditelja, te da joj je ta nekretnina potpuno nedostupna i ako je plaćena od njenih para.

– Ne znam da li je Tanja to uopšte i rekla. A i ako jeste, naše je da o tome sa njom porazgovaramo, nemam nameru da se prepucavam sa sestrom preko novina. Nama je bitna slika, to pogledamo a šta piše toliko i ne čitamo – rekla je Tanjina sestra.

Nakon toga, oglasila se i Tanjina majka Živana kojoj smo objasnili šta je Tanja rekla u intervjuu.

– Ma laže bre! To nije istina! Zbog koje kuće? Pa to je njeno. Kakav ključ? Ja uzela ključ? Gluposti. Ključ od kuće je kod nje. Mi jesmo kupili kuću kada ona nije bila tu i prepisali je na Stanišino ime, ali kuća je njena – rekla je Tanjina mama.

Čitaj još  Ivan Marinković šokiran novom Gocinom tužbom!

– Ako nije izmišljeno, onda ona laže. Ključevi od kuće su kod nje i može da je uzme kad god hoće. Vidite da mi i ne živimo tamo – završila je ona.

izvor: Puls
foto: Facebook

Leave a Reply