maja nikolic sa mladjim sinom

Maja Nikolić u novoj porodičnoj drami

“Imamo fotografije dečaka na kojima se vide povrede po telu i kompletnu medicinsku dokumentaciju. Verujem da će sada nadležni reagovati na pravi način”, rekla je zastupnica poznate pevačice.

Mlađi sin pevačice Maje Nikolić Lazar Kandić (10) prijavio je oca Vuka Kandića policiji za porodično nasilje!

Incident se dogodio krajem decembra dok je Majin naslednik bio kod oca kojem je sud dodelio starateljstvo. To je potvrdila Majina advokatica Gordana Laketić, koja je protiv Kandića podnela tužbu.

– Prema Majinim rečima, njen sin Lazar otišao je u policiju i prijavio oca. Ja sam podnela parničnu tužbu za promenu odluke o starateljstvu nad detetom, kao i meru zaštite zbog nasilja u porodici. Sada je sve na sudu i Centru za socijalni rad. Prema Majinim rečima, to traje već duži vremenski period. Ona za to nije znala dok Lazar nije prijavio oca – kaže Laketićeva.

Majina pravnica tvrdi da je sudu u pevačicino ime priložila sve validne dokaze o porodičnom nasilju nad maloletnim detetom.

– Imamo fotografije dečaka na kojima se vide povrede po telu i kompletnu medicinsku dokumentaciju. Verujem da će sada nadležni reagovati na pravi način. Maja je jako zabrinuta za Lazara, iščekuje privremenu meru, jer tako bi dete bilo s njom do okončanja postupka. Takođe, po Majinom kazivanju, Lazar stalno plače i ne želi da ide kod oca. Plaši se da će tek sada kad ga je prijavio imati probleme s njim – završava Laketićeva.
Pozvali smo i Maju Nikolić, koja nam je rekla da do okončanja postupka ne može da govori za medije. Majin bivši svekar, harmonikaš Vladeta Kandić, poznatiji kao Bata Kanda nije se javljao na telefon, dok je Vuk Kandić bio nedostupan.

Čitaj još  Marija Šerifović u ulozi domaćice!

Neisplaćene alimentacije

Maja Nikolić ne muči muku samo s Vukom Kandićem nego i s prvim suprugom Mirkom Šćepanovićem, s kojim ima sina Novaka (19). Pevačica je pre dva meseca tužila Šćepanovića jer 19 godina nije plaćao alimentaciju za Novaka, o čemu je pisao dnevni list. Ona je više puta podnosila tužbu, a poslednji put je to bilo u novembru.

– Taj problem rešavam sama, uz božju pomoć. Ovo je treća sudska presuda u korist mog sina, i obratiću se Ministarstvu pravde. Ako ni tada ne bude bilo rešenja, obratiću se sudu u Strazburu – rekla je tada Maja.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

One comment

Leave a Reply