maja nikolic ponovo na sudu

Maja Nikolić ponovo na sudu

“Bila sam na sudu jer alimentacija za mog starijeg sina Novaka nije plaćena 19 godina. To rešavam sama, uz Božju pomoć”, otkrila je pevačica.

Maja Nikolić je rešila da pravdu za svog sina Novaka istera do kraja pa poslednjih dana je čest posetilac sudova, a kako kaže, spremna je ići i do Strazbura.

Pevačica već godinama muči muku sa bivšim mužem Mirkom Šćepanovićem koji, kako ona tvrdi, ne plaća alimentaciju za sina Novaka. Ona je više puta podnosila tužbu, a prošle nedelje je opet posetila sud ovoga puta sa najnovijom dokumentacijom.

– Bila sam na sudu jer alimentacija za mog starijeg sina Novaka nije plaćena 19 godina. To rešavam sama, uz Božju pomoć. Novaka otac nije video devet godina i ne mogu da verujem da postoje takvi očevi. Ovo je treća sudska presuda u korist mog sina, tako da ću morati da se obratim Ministarstvu pravde. Ako i tada ne bude bilo rešenja obratiću se sudu u Strazburu – rekla je pevačica za dnevni list.
Maja Nikolić je 2011. izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, koji je pripao ocu, Vuku Kandiću. Od tada pevačica 14 dana u mesecu može da viđa dete, a bivšem suprugu plaća alimentaciju od 100 evra mesečno.

Čitaj još  Tanja Savić: Nisam na društvenim mrežama

– Na pravdi Boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i Apelacionom i Revizionom sudu i svuda su me odbili. Neću odustati – rekla je temperamentna Nišlijka tada i najavila da će i Kandića tužiti u Strazburu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

2 comments

Leave a Reply