Maja Nikolić: Nikad nisam bila nesrećnija!

“Nikada nisam bila nesrećnija i nemoćnija. Ne znam šta ću da radim kad mi i definitivno budu uzeli dete”, rekla je Maja.

Maja Nikolic

Pevačica Maja Nikolić se pet godina bori sa bivšim za starateljstvo nad sinom. Pre dve godine sud je dete dodelio ocu, a u četvrtak će se definitivno znati kod koga dete ostaje.

Sudski proces koji Nikolićeva vodi sa drugim bivšim suprugom Vukom Kandićem dobiće epilog u Prvom osnovnom sudu. Pevačica kaže da do sada nije gubila veru i činila je sve da poništi sudsku odluku po kojoj je njen mlađi sin Lazar (7) dodeljen ocu.

– Potonule su mi sve lađe kad sam uradila sve što sam znala i umela. Žalila sam se i Apelacionom i revizionom sudu, kucala na razna vrata i molila da me čuju i da se suprotstave samovolji sudije koja je uprkos činjeničnom stanju i veštačenju odlučila da mi oduzme dete. Prekosutra će se okončati agonija i neću više imati volje za životom – kaže Maja kroz suze.

Osim sedmogodišnjeg Lazara, Maja ima i šesnaestogodišnjeg sina Novaka iz braka sa Mirkom Šćepanovićem. Celog života je samostalno brinula o Novaku, a od razvoda sa Kandićem kaže izdvajala je novac za alimentaciju koju je plaćala za izdržavanje sina Lazara.

– Radim naporno samo da mojim sinovima ništa ne fali. Veštaci su dva puta utvrdili da Laza i ja imamo izuzetno emotivan i nežan odnos. Papire sam ponela i Tomi Nikoliću u kabinet. Nikada nisam bila nesrećnija i nemoćnija. Ne znam šta ću da radim kad mi i definitivno budu uzeli dete – rekla je Maja.

Čitaj još  Mina Kostić i Sinan Sakić snimaju duet!

Inače, pevačica je u toku petogodišnjeg sudskog procesa sa bivšim suprugom promenila pet advokata i potrošila blizu 15.000 evra, ali nije uspela da ostvari cilj – da ponovo živi sa sinom Lazarom.

izvor: Kurir

Leave a Reply