maja nikolic

Maja Nikolić napala Danijela Alibabića zbog boljeg plasmana!

Nikolićeva napravila haos nakon takmičenja jer se nije plasirala u završnicu manifestacije, Danijel joj poručio da opere uši.

Maja Nikolić opravdala je zvanje skandal-majstora jer je i na petom Grand festivalu bila zadužena da podigne frku.

Pevačica, nezadovoljna odlukom žirija da se ne plasira u finale, napravila je haos u bekstejdžu. Ona se ostrvila na crnogorskog pevača Danijela Alibabića, koji joj se našao na meti ni kriv ni dužan. Naime, nakon što je na drugoj polufinalnoj večeri saopšteno deset finalista, među kojima nije bilo Maje, a jeste Alibabića, ona je počela da besni. U tom momentu ju je neko pozvao na telefon, a ona nije prestajala da sikće.

– Ko je, bre, taj Alibabić da prođe u finale. Možeš li da zamisliš to – bila je besna Nikolićeva, kojoj ovo nije prvi put da pravi skandal na nekom festivalu. To je činila i ranijih godina.

Danijel Alibabic

Kada smo je pozvali dan nakon polufinala, ona je potvrdila da je nezadovoljna što se nije plasirala u završnicu festivala, koji ove godine ima humanitarni karakter.

– Razočarana sam što nisam u finalu. Smatram da imam odličnu pesmu, koju je publika u startu prihvatila. Moja kritika nije bila upućena Danijelu Alibabiću. Nisam mislila na njega, već na zvezde „Granda“ koje su prošle, ali navikla sam na tu nepravdu – kaže Maja.

Danijela Alibabića nisu dotakle Majine reči:

– Ako Maja kaže da moja pesma nije zaslužila da uđe u finale, onda definitivno mora da opere uši – smatra bivši farmer.

Čitaj još  Ivana 'Negativ' doživela dva srčana udara!

Inače, pevačica je pored britkog jezika pokazala i oblu zadnjicu. U jednom momentu se sagla, a njena pozadina je sevnula ispod crvene šljašteće haljine.

Mina spopadala Šabana!

Mina Kostić obukla je beli triko, koji je otkrio njenu sjajnu liniju. Uz njega je obula zlatne čizme preko kolena, zbog kojih je bila glavna tema u bekstejdžu.

MIna Kostic triko

Mina se zadržala u razgovoru sa Šabanom Šaulićem, a dok su pričali, sve vreme je podizala gornji deo trikoa kako joj grudi ne bi ispale. Potom mu se naslonila na butine i nekoliko puta ga poljubila.

izvor: Kurir

Leave a Reply