maja nikolic

Maja Nikolić: Mene razumeju samo inteligentni!

“Svi imaju način kako se igraju s medijima, a moj je da dajem izjave koje mogu da razumeju samo pametni”, rekla je Maja.

Maja Nikolić svojim izjavama uvek izazove pažnju javnosti. Neki je smatraju čudnom, neki pametnom, neki je obožavaju, ali jedno je sigurno – svi imaju mišljenje o njoj.

Evo šta ona ima da kaže:

– Ako neko misli da imam genetsku predispoziciju na strinu, onda verovatno taj misli da nemam dva razreda osnovne škole. Moj humor je sarkastičan tako da ga samo pametna osoba može shvatiti. Svi imaju način kako se igraju s medijima, a moj je da dajem izjave koje mogu da razumeju samo pametni. Ja sam žena koja voli da se igra, da joj nikada ne bude dosadno, i volim stvari koje su različite – kaže pevačica.

Čitaj još  Filip Miletić: Danijele, ubio bih se da sam na tvom mestu!

Zorica Brunclik

Pre nekoliko godina Zorica Brunclik je poželela da bude ministarka kulture. Da li bi i Nikolićeva volela da dobije neko resorno ministarstvo?

– Nikada, radije bih bila predsednik države nego ministar. Predsednik se ništa ne pita, on je figura. Dovoljno je da se smeje, da tečno govori makar jedan strani jezik i nije ni za šta odgovoran u državi. Volim titule, a posebno onu s kojom mogu mirno da spavam.

izvor: Puls

Leave a Reply