Maja Marijana: Nije istina da sam se pomirila sa suprugom

Pevačia progovorila o naslilju

Maja Marijana  - www.FOLKOTEKA.com

Pevačica Maja Marijana prvi put je dala izjavu za medije nakon što ju je navodno pretukao njen suprug i menadžer Mladen Šmakić. Suprugu nije oprostila nasilje ali je nastavila poslovnu saradnju sa njim.
– Teško mi sve to pada jer nisam navikla na takav vid reklame. Nadam se da ćete me pustiti na miru. Desilo se nešto, reći ću jednog dana šta. Nismo se pomirili, ali radimo na normalizaciji odnosa zbog našeg deteta – rekla je uplakana Marijana u emisiji Ekskluziv.

Pevačica iako ne želi da priča o incidentu koji se desio, ipak se nada da će njen slučaj pomoći ostalim ženama da ne dozvole nasilje nad njima.

– Nadam se da će ovo pomoći nekim ženama da nikada ne dozvole da dobiju nijedan šamar. Nadam se da mi muž neće uzeti za zlo što pričam o ovome – pričala je kroz suze pevačica vidno potrešena situacijom kroz koju prolazi.

Na pitanje da li je bila žrtva fizičkog zlostavljanja, objasnila je da je možda i sama kriva zbog batina koje je dobila od supruga.

Čitaj još  Pevači se zalažu za legalizaciju prostitucije da bi se znalo ko je ko!

– Ukoliko ti nekome dozvoliš sebi nešto, možda si i ti sam kriv. Zato sam upravo rekla da nikada žene ne smeju da dozvole to – rekla je Marijana, zahvalivši se na podršci koleginicama Dragani Mirković i Jeleni Karleuši.

Leave a Reply